FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

Variantă-surpriză: Mutu ar putea deveni patron-jucător la ”U” Cluj! :O

Mutu ar putea reveni în fotbalul românesc, la Cluj
Mutu ar putea reveni în fotbalul românesc, la Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 19:28

Adrian Mutu ar putea ajunge la Universitatea Cluj! Nu este o glumă. Rămasă fără patron, după ce Florian Walter s-a mutat la Petrolul, gruparea ardeleană e aproape să fie preluată de omul de afaceri Adrian Marţian.

 

Acesta tocmai a declarat, conform "Ştiri de Cluj": ”Am tratat c u Walter şi în proporţie de 95 la sută o preiau pe U. Urmează ca zilele următoare să facem actele. Discuţiile au durat circa două ore şi jumătate şi am ajuns la o înţelegere. Nu pot să spun preţul. Poate fi şi un leu. Nu contează”.

Şi urmează legătura. Originar din Dej, Marţian este nu doar prieten apropiat, ci şi partener de afaceri cu Mutu. Se pare că, din decembrie 2011, ei deţin împreună  la Cesena o fabrica care produce biodiesel,  prelucrînd uleiuri importate din Columbia, Malaezia şi Republica Dominicană.

În baza acestei relaţii, Marţian l-a invitat pe Mutu să investească la clubul din Cluj, iar atacantul român nu ar fi răspuns negativ. Ba nu se exclude varianta ca el să şi îmbrace tricoul ”şepcilor roşii”, mai ales că acum nu are nici un angajament după separarea de Cesena.


”Am avut discuţii să preluăm FC Argeş, dar acum ne gîndim la U. Mutu chiar şi-ar putea încheia cariera la Cluj. Dinamo poate să tragă de Adi, însă el va veni unde se va simţi cel mai bine şi lîngă cine îi place”

Adrian Marţian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
oxichinolin
oxichinolin  •  12 Iunie 2012, 15:30
Postat de alpin pe 29 Mai 2012, 21:50

Mai ai frati acasa? La fel de idioti?!?

ma alpin tu ai venit se pare din creierul muntilor ...unicul creier de pe acolo

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Iunie 2012, 23:24

Chelneri (de la Chios si nu numai ) pregatiti-va ! Glumesc ,povesti de adormit copiii !

znupii
znupii  •  30 Mai 2012, 09:26

mai bine singuri in liga 3 decat cu astfel de mizerii la club

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close