FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Vasilache: "Nu pierdem cu Pandurii"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Mijlocaşul de bandă al Ceahlăului este convins că echipa sa va obţine un rezultat pozitiv în deplasarea de la Tîrgu-Jiu.

"Nu vom pierde la Târgu Jiu. Un punct ar fi bun, dar trei ar prinde extraordinar de bine situaţiei noastre din clasament. Avem mare nevoie de un rezultat pozitiv acolo, întrucât Craiova şi Bistriţa s-au îndepărtat puţin de noi.

Mi se pare oarecum ciudat să câştigăm afară, dar să nu izbutim să ne luăm punctele de acasă, în faţa unor adversari de bătut. Cu echipele mari parcă ne mobilizăm altfel", a spus Ciprian Vasilache.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  17 Martie 2010, 13:01

Isi da si fraieru asta cu parererea,el care cat a stat la Pandurii nu scotea trei cuvinte.Si inca ceva a luat cartonas rosu sa nu joace cu Pandurii, nu de alta dar se intalnea la Tg-Jiu cu anumite persoane, cu amantul sotiei sale, cu siguranta numele COSMIN ii spune ceva...ce papagal esti VASILACHE!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează