FOTBAL  »  Superliga  »  ELIBERARE

Vasile Avram a fost eliberat condiționat » Fostul șef al CCA a ispășit un an din cei 3 la care a fost condamnat

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2016 15:06

Vasile Avram a fost eliberarat condiţionat din închisoare, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare în aprilie anul trecut, pentru dosarul "Mită în elicopter".

Fostul şef al CCA cere să fie liberat condiţionat a cerut să fie eliberat folosindu-se de cele 3 cărţi pe care le-a scris în spatele gratiilor: "Managementul fotbalului - abordare strategică în administrarea clubului de fotbal şi în planificarea la nivel central", "Impactul investiţiilor străine directe asupra abilităţilor manageriale din ţara gazdă" şi "Fotbalul românesc".

În plus, acesta are 61 de ani și a făcut doar jumătate din pedeapsa dictată, potrivit Adevărul.

Vasile Avram fusese condamnat pentru luare de mită şi tentativă la fals în înscrisuri sub semnatură privată, după ce ar fi primit 19.000 euro pentru a delega arbitrii preferaţi de FCM Tg. Mureş în sezonul 2011-2012.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează