FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICA PREŞEDINTELUI CCA

Vasile Avram: "Mă bucură ce a zis Gigi, că poţi să ai bani, dar n-ai cui să-i dai"

Vasile Avram
Vasile Avram

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 15:43

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a admis că a discutat cu patronul Stelei, Gigi Becali, la nunta fotbalistului Hristu Chiacu, însă nu doreşte să confirme dacă i-a spus finanţatorului stelist că un conducător de club a încercat să-l mituiască. 

Citeşte AICI declaraţiile lui Gigi Becali!

"Nu mi se pare nici corect, nici profesional, nici moral să comentez eu declaraţii ale preşedintelui FRF, ale preşedintelui ligii, ale domnului Iancu sau ale domnului Becali. Pe de altă parte este adevărat că am fost la un eveniment important din viaţa lui Chiacu.

Am discutat, ca toţi oamenii din fotbal, probleme generale, legate de clubul Steaua, de jucătorii Stelei, de antrenori, de Piţurcă, de federaţie, de ligă, de arbitraj", a spus preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, conform Mediafax.

Vasile Avram a menţionat că îl bucură aprecierile finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, privind corectitudinea lui şi a arbitrilor.

"Chiar Becali a spus că la ora asta nu mai există probleme de corupţie, pentru că poţi să ai bani, dar nu ai cui să-i dai. Este un lucru pe care pe mine m-a bucurat. Am reuşit într-o perioadă foarte scurtă să eliminăm acuzaţiile de corupţie. Eu am mai spus că principalul meu obiectiv când am fost numit a fost să elimin aceste acuzaţii", a precizat Avram.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează