FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 0-1

Vasile Avram: "Steaua - Dinamo putea fi condus de un arbitru român" ;)

Banel Nicolita, Nicolita, Steaua
Banel Nicolita, Nicolita, Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2009 00:00

Conducătorul CCA, Vasile Avram, a afirmat că mai multe brigăzi din România puteau conduce fără probleme derby-ul Steaua - Dinamo.

"100 % mai mulţi arbitri din România puteau conduce derby-ul Steaua-Dinamo. Îi pot numi aici pe Deaconu, Tudor, Balaj, Augustus Constantin, Marius Avram sau Kovacs.

Problema cea mai mare este suspiciunea faţă de arbitrii români, dar de fapt eu cred că suspiciunea cea mai mare este între conducătorii de cluburi din România. Şi în alte ţări au fost probleme cu corupţia din arbitraj, în Italia, Germania sau Polonia, însă conducătorii din federaţiile respective nu au cerut arbitri din alte ţări", a spus Vasile Avram

Sursă: NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  01 Septembrie 2009, 19:23

Ramai, pur si simplu,mirat,blocat,stupefiat,sictirit,lehamisit(dac-o fi existand cuvantul)de cat tupeu au astia (Craciunescu,Avram, Lazarescu-interesu poarta fesu !!)Sa va traiasca feciorii,dar sa arbitreze in strainatate!!!

 •  01 Septembrie 2009, 15:21

Da, un meci asa de slab, fara o faza de fotbal, putea fi condus si de un copil de gradinita! Daca era arbitru roman, Steaua nu pierdea!!

 •  01 Septembrie 2009, 14:52

dar,d-le Avram,atunci cind [ierzi puncte poe mina arbitrului,cind intr-un meci faci doua-trei greseli grave impotriva aceleiasi echipe,dupa care ,tu arbitru sari ca ars,sau te ajuta un prieten sau ruda si te spala,ba,mai mult ameninti cu tribunalul daca,doamne fereste,are cineva tupeul sa-ti dea peste nas,atunci mai bine arbitri straini.nu inteleg cum de este socotit tudor cel mai bun arbitru strain cind a terminat meciul steaua-cfr si anul acesta craiova-dinamo.asta e tot ce avem?.........!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează