FOTBAL  »  Superliga  »  SE ÎNTOARCE STEAUA LA CLUBUL SPORTIV?

Vasile Iordache: “Dacă vor echipa, să-i dea lui Becali banii înapoi!"

Vasile Iordache, Steaua, Gigi Becali
Vasile Iordache, Steaua, Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Fostul mare portar al echipei din Ghencea, Vasile Iordache, nu este de acord cu intenţia generalilor. Supranumit “Eroul de pe Wembley”, Iordache a declarat că Gigi Becali ar trebui să primească cel puţin 15 milioane de euro, bani investiţi în arena din Ghencea.

“Nu sunt de acord cu intenţiile unora. Am citit despre aşa ceva dar nu cred că se va întâmpla. Păi, mai întâi ar trebui să-i dea lui Gigi banii pe care i-a investit la Steaua. Numai în baza sportivă a băgat în jur de 15 milioane de euro. Că are sau nu mai are bani. asta e altă discuţie. El nu a făcut ca cei de la Dinamo. A băgat bani acolo înainte să-i dea stadionul”, a afirmat Vasile Iordache.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
 •  09 Decembrie 2008, 12:28

Vasile Iordache un bun portar al adevaratei echipe Steaua si al nationalei!Nu are dreptate! Nimeni nu trebuie sa-i dea lui Becali nimic! Sa ramana cu jucatorii dar palmaresul si numele STEAUA nu-i apartin. S-a folosit din plin de acest nume pentru ambitiile sale de parvenit.De o viata face bisnita iar in fotbal a intrat cu banii in sacosa!Ca a distrus echipa,ok, e echipa lui si sa o pastoreasca sanatos, sa-i schimbe numele. Dar STEAUA a fost infiintata de armata romana si este a ei.

 •  08 Decembrie 2008, 16:44

ma mir de atitudinea lui BALINT! Cine sunt acei generali?

 •  08 Decembrie 2008, 15:23

ziaristii astia invidiosi ziceau acum 3 ani cand era IMPOSIBIL si Gigi era nebun ca va mai reusi sa intre in Liga, da??????acum...ca de ce nu batem Lyon etc....?serios?cati messi sau Drogba joaca in romania si cati din ei ar vrea sa vina aici?daca e putin ce a facut Gigi cu Steaua in Europa...semifinala de UEFA si 3 calificari in Liga, ce pretentii au ziaristii de la Dinamo si rapid?.....anul viitor sa bata o echipa din divizia B din Olanda?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează