FOTBAL  »  Superliga  »  EVOLUȚIE

EXCLUSIV // VIDEO Diferența între evoluțiile lui Alibec la club și la echipa națională, explicată într-un mod elocvent de un colaborator al atacantului

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 11:14 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 12:34

Vasile Maftei (39 de ani), „secundul” lui Bogdan Andone în perioada petrecută la Astra Giurgiu, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a analizat diferența între evoluțiile lui Denis Alibec (29) de la echipa națională, față de cele de la club.

Denis Alibec s-a transferat în această toamnă la Kayserispor, în Turcia, după 2 ani delicați la Astra Giurgiu. Alibec a impresionat în tricoul echipei naționale a României în cele două meciuri din luna septembrie (1-1 cu Irlanda de Nord și 3-2 cu Austria), lucru surprinzător având în vedere evoluțiile șterse pe care le avea la Astra în începutul de sezon.

Maftei, care l-a avut sub comanda sa la Astra, pune delăsarea lui Alibec pe seama problemelor financiare de la clubul giurgiuvean.

Vasile Maftei: „Așa e când nu ești plătit la zi”

„La echipa de club mai faci ce vrei. Noi nu îl lăsam, dar... banii (bate în masă). Când nu ești plătit la zi, problema intervine atunci când dai de greu. Îți aduci aminte de toate datoriile, de toate neplăcerile. Și te legi de asta, e alibiul tău: «ia, stai, eu fac eforturi și...» Așa suntem ca nație. 

Afară nu există problemele astea, cu salarii neplătite timp de 4 luni, să nu aibă ce pune pe masă. Zicem că jucătorii noștri nu sunt ca cei de afară, că nu au mentalitate profesionistă. Dar ia adu-i pe cei de afară aici și lasă-i să vadă cum e să nu ai salarii și chirie plătită. De bine, de rău, ai noștri se mai antrenează, dar ăla zice «nu mi-ai dat, pa. Eu nu intru»”, a declarat Maftei la GSP Live.

Urmărește aici emisiunea integrală cu Vasile Maftei:

415 meciuriși 24 de goluri are Vasile Maftei în Liga 1, precum și 12 apariții sub ”tricolor”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Astra și-a găsit antrenor! Eugen Neagoe a semnat un contract valabil pe un an și jumătate

Cu bagajele în stradă: spaniolii de la Dinamo, dați afară din hotel!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1948forever
1948forever  •  11 Noiembrie 2020, 12:34

cand ii auzi p-astia ca nu au ce pune pe masa :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează