FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Vasile Maftei vorbește deschis despre prietenia lui cu MM Stoica: „A insistat foarte mult să merg la ei! Eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 20:30 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 20:35

Vasile Maftei, fostul fundaș central al Rapidului, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO. Și a vorbit despre prietenia pe care o are cu Mihai Stoica, actualul manager general al celor de la FCSB. Maftei și Stoica au lucrat împreună la Unirea Urziceni.

Maftei era jucător de bază la Rapid, dar problemele financiare ale clubului i-au forțat acestuia plecarea din Giulești.

„La Unirea Urziceni era Dan Petrescu antrenor și MM Stoica președinte. Și-au dorit foarte mult un jucător care să aibă experiență la nivel internațional. Au avut discuții și până la urmă s-a ajuns să mă vândă pe o anumită sumă. Rapidul nu trecea printr-o perioadă foarte bună financiar, începuseră problemele”, povestește Maftei.

Acesta continuă dezvăluirile despre mutare: „Eram în cantonament în Germania când m-a sunat Copos că voi pleca. Eram îndoit, dar îmi doream să joc în Champions League. Până la urmă, nu se putea face nimic fără voia mea. Dar am simțit că la Rapid lucrurile nu mai erau cum îmi doream și-a fost un pas în cariera mea”.

Hizo era atunci la Rapid, un antrenor dur, dar depinde cum îl percepeai. A fost unul dintre antrenorii pe care îi iubesc. M-am înțeles extraordinar cu dânsul și a avut încredere în mine. De fiecare dată numai cuvinte de laudă pentru nea Vio și pentru cariera pe care a avut-o
Vasile Maftei, fost internațional

Vasile Maftei a povestit că Mihai Stoica a fost cel care a insistat ca el să ajungă în Bărăgan. „Mihai Stoica a insistat foarte mult să merg la Urziceni. Dan Petrescu mă știa din scurta lui perioada la Rapid. Dar MM a jucat un rol important”.

Chiar și acum cei doi au „o relație foarte bună”. „Vorbim constant, dar n-are nicio legătură că suntem în tabere diferite. El e la FCSB și încearcă tot posibilul ca FCSB să câștige campionatul, noi la fel, dar în rest ne respectăm, vorbim, chiar suntem prieteni. Până la urmă, fotbalul e o competiție și nu trebuie să se ajungă la alte lucruri”.

„Este percepția mea, iar eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia cum vede situația din acest moment privind scandalul CSA Steaua vs FCSB, Vasile Maftei a răspuns: 

Eu cred că echipa continuatoare e FCSB. Unde sunt cei mai mulți suporteri? Eu așa văd, că unde sunt suporterii acolo e Steaua. N-aș vrea să supăr, dar eu așa o percep, dar asta nu înseamnă că am eu dreptate. Este percepția mea, iar eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”.

Urmărește aici toată emisiunea cu Vasile Maftei

Citește și:

„Nu mișcam nimic. Eram polițai” » Mihai Pintilii, dezvăluiri inedite din vestiarul echipei naționale: „Când țipa și se enerva era groasă!”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Nu mișcam nimic. Eram polițai” » Mihai Pintilii, dezvăluiri inedite din vestiarul echipei naționale: „Când țipa și se enerva era groasă!”
„Prințul” Cristea e campion cu Dinamo și recunoaște că „FCSB e Steaua” » „Mi-a plăcut foarte mult, un club foarte iubit în țară”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Prințul” Cristea e campion cu Dinamo și recunoaște că „FCSB e Steaua” » „Mi-a plăcut foarte mult, un club foarte iubit în țară”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Adriann_1
Adriann_1  •  30 Noiembrie 2023, 11:51
Postat de paolo13 pe 30 Noiembrie 2023, 09:40

Rautatea te face sa nu mai pozitivezi nimic, ai numai comentarii negative de vreun an încoace...

Bhahahahahahah, prost template ti-au dat ma. Vezi ca sunt aici nspe mesaje pozitive de-ale mele, nu reusesti decat sa te faci de ras, cere si tu un spor de rusine. In rest, evident ca n-ai cum sa pozitivezi aproape nimic legat de infractorul condamnat cu executare stoica mihai. Exceptand faptul ca s-a zbatut pentru fata lui cand era bolnava, pur si simplu nu exista fapta, gest sau declaratie de-a lui care sa se incadreze altundeva decat intre abject si abominabil.

19sevilla86
19sevilla86  •  30 Noiembrie 2023, 10:34

Maftei nu face decât sa confirme ceea ce stie orice om obiectiv, normal, din țara și din lumea larga: Steaua este acum FC Steaua București = FCSB, echipa aflată in liga I-a de 76 ani fără intrerupere, cu palmares integral, așa cum confirma toate organismele fotbalistice care contează: UEFA FIFA FRF și LPF. Steaua nu poate fi in niciun caz anomalia fotbalistica ieșită in 2017 din cazarma bolșevică CSA, cu 6 ani de istorie ridicola prin bălăriile ligilor inferioare!

paolo13
paolo13  •  30 Noiembrie 2023, 09:40
Postat de Adriann_1 pe 29 Noiembrie 2023, 23:15

Pana la varsta asta Maftei trebuia sa fi invatat de mult ca indivizi de teapa condamnatului cu executare stoica mihai au prieteni doar cand le convine lor.

Rautatea te face sa nu mai pozitivezi nimic, ai numai comentarii negative de vreun an încoace...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close