FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vasile Miriuță, detalii surprinzătoare despre proiectul pe care-l are la Dinamo: "Nu mi-e frică să fac asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 21:09

Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea Tribuna Zero de la Europa FM. A vorbit despre planurile pe care le are și le-a trimis fanilor un mesaj după 0-1 cu FCSB.

"Din păcate, am început cu stângul. Mi-am dorit enorm de mult să câștig la primul meu meci pe banca lui Dinamo. Le cerem scuze suporterilor, eu și băieții ne-am dorit mult să câștigăm acest joc.

Sunt de 3-4 zile la Dinamo, important este să-mi fac treaba. Am avut multe discuții cu domnul Negoiță, e alături de mine. Presiune la club este, pentru că este Dinamo București și aici mereu se cere performanța.

Sunt la o echipă mare, cu pretenții la fel de mari. Așa era și la Cluj. Nu e problemă, mă acomodez repede și am încredere că pot face lucruri bune", a zis Vasile Miriuță la Europa FM.

...despre cum e Dinamo față de acum 26 de ani, când juca în "Ștefan cel Mare": "Erau alte vremuri, mi-am dorit mult să ajung aici. Era visul meu, mă bucur că am fost jucător, acum sunt antrenor. Atunci n-am stat foarte mult, acum sper să fie altfel. Suporterii erau fanatici și atunci, sunt și acum. Vreau să duc Dinamo acolo sus, unde îi e locul. Dinamo este clubul pe care îl iubesc"

...un mesaj pentru dinamoviști: "Voi face un Dinamo așa cum l-ați văzut în prima repriză din derby. Vom face presing, nu ne vom băga cu fundul în poartă. Suporterii asta vor să vadă, că ataci, că pui presiune"

....despre proiectul său: "Știm cu toții că mereu am promovat tineri. Pe unde am fost am făcut asta. Și pe Ion Gheorghe l-am băgat aseară. Nu îmi e frică. Eu dacă pierd, vreau să o fac pe mâna mea. Avem tineri dinamoviști care acum sunt la alte echipe, din păcate. Daniel Popa (Botoșani), Mihai Popescu (Voluntari), Patrick Petre (Sepsi), Vlad Olteanu (Voluntari), Andrei Tîrcoveanu (Gaz Metan) și tot așa. Trebuie să-i aducem înapoi. De exemplu, mie Popa de la Botoșani îmi place foarte mult. Dar va dura puțin timp până îi vom aduce. Eu îi voi promova, fără probleme. Spiritul lui Dinamo ăsta este. Să crești la club. Ne dorim să intrăm în play-off. Vreau să readuc niște jucători care sunt dați cu împrumut. Mi-aș dori enorm să-i aduc înapoi. Sunt crescuți de noi, sunt talentați, joacă titulari pe acolo. Îl avem și pe Costache, pe Nedelcearu. Toți pot face față cu brio la Dinamo".

Ar trebui ca Dinamo să mizeze mai mult pe tineri?

Da
Nu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
555765317912259
Alexandru Cristea  •  26 Septembrie 2017, 20:44

DE ACORD dar nu cu DANIELPOPA, nea VASILE--ala nu-i nici de echipe de locul 10, ci cu PATRIK, TARCOVEANU, M.POPESCU, V. OLTEANU, L.MANOLE--poate, si cu INCA VREO 3-4 TINERI DE PERSPECTIVA CE AR TREBUI ADUSI fie din liga 1 fie dinliga 2 unde sunt destui--dar trebuie cautati si adusi !!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  26 Septembrie 2017, 17:37
Postat de aldo_m pe 26 Septembrie 2017, 10:06

ion gherghe e mai bun decat filip da-i incredere tana\rului

Nu stiu cum este Gheorghe....dar peste Filip oricine este mai bine.

10204390237636316
Constantin Rusanda  •  26 Septembrie 2017, 15:39

Nu sunt nici stelist sau dinamovist, am prieteni din ambele tabere. Peste cateva minute Dinamo va juca in UEFA Youth League, nici un cuvint despre asta. Dar totusi comentati despre un meci care va avea loc peste mai mult de 48 de ore....hmmmm

Vezi toate comentariile (33)
Comentează