FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vasile Miriuță nu l-a iertat! Decizie drastică luată de antrenorul lui Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 12:54

Portarul Jaime Penedo, 36 de ani, mai are contract cu Dinamo până în vară și a lipsit de la reunirea echipei de acum două zile.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor", a declarat că portarul "câinilor" va fi amendat: "Agentul l-a sunat pe Miriuță și i-a spus că mai întârzie câteva zile. Vasile nu a fost de acord, așa că va urma o mică amendă. Dacă vrea să plece, Penedo să vină cu ofertă scrisă. Din ce știu, nu are așa ceva", a fostul atacant la TV Digi Sport.

"Voiam să vin la reunire, dar sunt la spital, m-am intoxicat cu fructe de mare. Nu îi doresc nimănui să pățească așa ceva! Acum sunt internat, sunt pe perfuzii, sper să mă stabilizeze cât mai curând posibil și să mă recuperez rapid, pentru a veni la pregătire!"  Jaime Penedo în exclusivitate pentru GSP.ro

Panamezul, singurul jucător din Liga 1 care va participa la Campionatul Mondial din 2018, nu se înțelege cu finanțatorul Ionuț Negoiță cu privire la procentul pe care-l va încasa din suma pe care FIFA o va da către Dinamo, 200.000 de euro, el dorind jumătate din bani.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
bogat
bogat  •  10 Ianuarie 2018, 19:15

Ce va mai place sa semanati samanta de scandal...Daciulescu a spus despre amenda inainte de a veni precizarea lui Penedo referitor la motivul intarzierii la reunire. E drept si ca Danciulescu e suficient de fraier sa va raspunda la orice intrebare. El nu trebuia sa-si dea cu parerea la intrebarea despre o eventuala plecare a lui Penedo pentru ca nu el decide si in plus creaza disensiuni inutile la echipa. Va spun de pe acum ca Penedo nu va lua nicio amenda, nu e nimeni nebun sa amendeze omul daca a fost bolnav. Si nici nu va pleca din moment ce cu guritza lui a spus ca nu vrea sa mai joace fotbal decat cel mult inca 1 an. Mai ales ca mai vrea sa ia si ceva din banii pe care-i primeste Dinamo pentru participarea lui la Mondiale.

zorrozabal
zorrozabal  •  10 Ianuarie 2018, 16:40

Miriuta parca e din alt film!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Ianuarie 2018, 16:03

hint: acolo dupa citatul subliniat cu galben spiristul de serviciu a mancat un cuvant pt ca ii era foame iar branza de burduf nu tine de foame.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează