FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Vasile Miriuță poate reveni în Liga 1! Ce club e interesat de fostul antrenor al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 12:46

Hermannstadt a promovat în Liga 1 cu Alexandru Pelici (44 de ani) la cârmă, însă antrenorul poate pleca de la formația sibiană în următoarele zile.

Aflat pe locul 13 în Liga 1, șefii lui Hermannstadt negociază rezilierea contractului cu Pelici, iar în locul acestuia ar urma să vină Vasile Miriuță.

"Eu nu sunt legat de scaun. Dacă se consideră că plecarea mea e pentru binele echipei, oricând mă dau la o parte. Nu va trebui să mă dea cineva afară, pentru că voi pleca singur. Dar, în momentul de faţă, cred că putem avea rezultate, cred că putem face treabă bună, aşa cum am mai făcut-o. Acum 3-4 luni în urmă, când ne calificam în finala Cupei României, tot ăştia eram.

Am spus-o la începutul campionatului, nu se compară Liga 1 cu Liga 2. Obiectivul meu este să ne clasăm pe locul 10. Suntem la 3 puncte de locul 10, puncte pe care le putem obţine oricând, în orice meci. Sunt alte echipe, mult mai bine cotate, care sunt pe acolo, locurile 10-11, echipe care au mult mai multă experienţă în Liga 1, echipe cu nume mult mai sonore", spunea Pelici în urmă cu câteva zile la TV Telekom Sport.

clasament

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
wba33
wba33  •  05 Octombrie 2018, 15:24

2 articole pe tema asta in 24h...degeaba ii faceti lobby.

fibra
fibra  •  05 Octombrie 2018, 13:33

Iar vine cel care a promis ca ii promoveaza pe Cottbus in Bundesliga 2 si i-a "promovat"in a patra?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează