FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„MM, sună-mă!” » Vasile Miriuță a răspuns atacului lui Mihai Stoica: „Edi al vostru să mai învețe!”

Vasile Miriuță // foto: Imago
Vasile Miriuță // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 08:07 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 10:01

Vasile Miriuță (53 de ani), antrenor la Minaur Baia Mare, a răspuns atacului lui Mihai Stoica (56), managerul general de la FCSB, care afirmase despre Miriuță că „pe ăla l-a eliminat în baraj Unirea Dej”.

Comentariile lui Vasile Miriuță, ex-antrenor la Dinamo și CFR Cluj, referitoare la jocul prestat de FCSB în ultima etapă, la 1-0 cu Chindia, nu i-au picat bine lui Mihai Stoica. Când un suporter i-a adus în atenție oficialului de la FCSB ceea ce a spus Miriuță, acesta a răspuns cu o ironie: „pe ăla l-a eliminat în baraj Unirea Dej”. Minaur Baia Mare, antrenată de Miriuță, a ratat promovarea în Liga 2, fiind învinsă în baraj de Unirea Dej.

Vasile Miriuță îi răspunde lui Mihai Stoica: „Să mă sune, are numărul meu!”

La 4 zile distanță, a venit răspunsul lui Miriuță. 

„Pe Gigi Becali am văzut că nu l-am supărat. Corect, m-a eliminat Dejul, îmi asum, nu am nicio problemă, nu înţeleg ce l-a deranjat pe Mihai Stoica. Pe el să-i intereseze jocul lor. Au fost obişnuiţi să-i laude toată lumea când joacă prost. Eu, când vin în emisiune, dacă joacă rău, nu pot să spun că a jucat bine. Eu spun ce văd. La ora actuală FCSB nu practică un joc extraordinar, suferă. Că au câştigat patru jocuri? Bravo lor! Dar trebuie să accepţi şi critici! 

Să nu zici tu că Miriuţă, că nu ştiu ce! Hai să ne vedem de treaba noastră. N-am nimic nici cu MM, nici cu Edi, le urez succes, dar când echipa joacă rău nu poţi să spui că joacă bine, MM are numărul meu de telefon, dacă are ceva, poate să mă sune la orice oră, nu am nicio problemă. 

Edi nu are cu ce să mă deranjeze. Trebuie să înveţe. Eu, când eram la Dinamo, am ratat play-off-ul, i-am strâns mâna lui Negoiţă, i-am mulţumit pentru şansă şi am plecat de la Dinamo. Trebuie să-ţi asumi. Când se scrie ceva despre el, şi nu a zis doar Miriuţă, am văzut oameni din fotbal care au făcut statistici...”, a spus Miriuță la Look Sport

Ce a provocat ironia lui Mihai Stoica 

Pe 1 octombrie, Vasile Miriuță a criticat dur prestația celor de la FCSB în meciul cu Chindia, câștigat în minutul 7 al prelungirilor, scor 0-1, dintr-un penalty transformat de Constantin Budescu: 

„Se bucurau de parcă au câștigat Champions League. Te bucuri că bați așa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte să vină Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea. De mult timp am spus, nu e prima dată, și înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ionel Dănciulescu, mesaj pentru Moldoveanu, după ratarea incredibilă cu UTA » Ce i-a transmis prin intermediul GSP

Rapid a ales stadionul pentru derby-ul cu CFR Cluj » Giuleștenii, încurcați de turneul de Dota 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Octombrie 2021, 15:40

E nesuferit MM Stoica(pleonasm?!),dar Miriuta asta e o caricatura de antrenor!Nu stie meserie nici cat paznicul de la baza de pregatire(care vrea nu vrea, urmareste toate antrenamentele echipei)!

urmeaza_tilul_no5_in_a_row
urmeaza_tilul_no5_in_a_row  •  07 Octombrie 2021, 11:37
Postat de csa.tribune.goale pe 07 Octombrie 2021, 10:06

Miriuta a comentat in calitate de CEFERIST PESEDIST

4-1..

irefutabil
irefutabil  •  07 Octombrie 2021, 11:24

Miriuta nu doar ca a fost eliminat de Unirea dej, dar mai zici si ca e Pinguinul din Batman :))) Sa isi permita sa critice cand o sa judece obiectiv la orice echipa. CFR a castigat campionate intregi cu meciuri ca ala si nu se agita nimeni.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează