FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 2-0

Vasile Miriuță s-a răzbunat pe reporteri după meciul pierdut cu Dinamo: „De ce mă provoci?”

Vasile Miriuță // FOTO: Raed Krishan
Vasile Miriuță // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 22:30

Vasile Miriuță s-a enervat pe jurnaliști la finalul partidei pierdute cu Dinamo, scor 0-2, din etapa a 3-a din play-out.

„Am făcut aceleași greșeli pe care le-am făcut și cu Chiajna. S-a jucat meciul în primele 15 minute. Am luat două goluri din două acțiuni. Am avut prima repriză vreo 20 de minute în care am jucat bine, iar în a doua repriză am fost peste ei. Dacă nu bagi mingea în poartă, fotbalul te pedepsește”, a declarat Miriuță la Look Sport.

Întrebat de reporterul TV Digi Sport, Viorel Grigoroiu, ce se întâmplă cu Hermannstadt, o echipă care a fost foarte aproape de play-off, să piardă meciuri pe bandă rulantă, Miriuță s-a enervat: „De ce mă provoci? Cine a vorbit despre play-off la Hermannstadt?! Eu știu ce jucători am. Jucăm să rămânem în Liga 1, ăsta e obiectivul”.

Apoi, reporterul Look Sport, Andreea Ojog, l-a întrebat pe Miriuță ce greșeli s-au făcut la echipă de au ajuns pe locul 6 în play-out, moment în care antrenorul iar s-a enervat: „La ce vă referiți când mă întrebați la ce s-a greșit? În general? Ăștia suntem. Vom reuși să rămânem în Liga 1”.

Vezi și:

DINAMO - HERMANNSTADT // FOTO EXCLUSIV Fanii lui Dinamo cer să se ia măsuri după meciul suspect Astra - FCSB 0-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
991360231067851
Traian Cazan  •  30 Martie 2019, 15:00

Ești un mare prost,multe echipe nu au propriul stadion.Poți juca unde vrei,principalul este să o faci corect.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Martie 2019, 23:53

ce sa zici si tu ma ungurasule,***,***,era imposibil ca o nulitate ca dinamo sa obtina si un pct cu sibiul,orice echipa din liga 1 este netsuperioara blatistilor de la dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  29 Martie 2019, 23:51

Mitrita, un antrenor de omenie, trebuia sa ajute Dinamo 1948 la nevoie... le era rusine si jucatorilor de la Dinamo de non combatul adversarilor...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează