FOTBAL  »  Superliga  »  DIALOG

Vasile Miriuță, schimb de replici cu Gigi Becali: „Îmi zicea «Ungurul ăla». Așa i-am răspuns”

Vasile Miriuță a dezvăluit un dialog pe care l-a avut cu Gigi Becali
Vasile Miriuță a dezvăluit un dialog pe care l-a avut cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 22:10

Vasile Miriuță (51 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, a povestit un dialog mai puțin obișnuit pentru peisajul fotbalistic pe care l-a avut cu Gigi Becali (61), patronul FCSB.

Născut în Baia Mare, Miriuță a încercat să-l convingă pe conducătorul roș-albaștrilor că este, de fapt, român. „I-am mai zis eu lui Gigi Becali, că îmi zicea «Ungurul ăla». I-am zis: «Domnul Gigi, pe mama o cheamă Maria, Dumnezeu să o odihnească!, şi pe tata Gheorghe. Iar pe mine Vasile». Dacă numele astea sunt ungureşti, eu ce să mai zic?”, a declarat Miriuță, citat de TV Telekom Sport.

Vasile Miriuță, 9 meciuri pentru naționala Ungariei

Vasile Miriuță a jucat 9 meciuri pentru naționala Ungariei, între 2000 şi 2003. Nu mai puţin de 8 ani a evoluat în prima ligă din Ungaria, la Gyor, Videoton, Ferencvaros, Ujpest şi Honved. În România, Miriuță a activat ca fotbalist la Dinamo, FC Maramureș și Gloria Bistrița.

În cariera de tehnician, pe lângă Hermannstadt, Miriuță le-a pregătit, din postura de principal, pe Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj, ETO FC Gyor, Energie Cottbus, Chiajna, Dinamo și Kisvarda.

Citește mai multe știri de actualitate:

Antrenorul care jubilează după ce Astra n-a luat licenţa de Europa: „M-am bucurat foarte tare! Acum ţin şi cu FCSB”

Harlem Gnohere a uitat imediat de FCSB » Pe cine vede „Bizonul” favorită la titlu: „Ei vor câștiga! N-au griji”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
138672209828437
Gelu Oanca  •  06 Iunie 2020, 13:39

Intrebatil pe Becali, cand au venit in Romania la Sacalz in jud.Timis , de unde au venit, din Albania au venit, au venit cu oile si oamenii din Sacalaz au facut scandal sa plece de acolo. Deci ei sunt Albanezi nu Romani.

124690441979915
Crystyan Marian  •  06 Iunie 2020, 10:42

pentru ce scrieți vârsta la fiecare titlu când incepeți un articol!?!?!? dar este miriuță un sportiv activ sau care joacă:!:?! pe cine naiba interesează asta.:!?!? la hagi scrieți zilnic dacă aveți 4 articole cu el scrieți vârsta in paranteză...propun să vă scrieți si voi reporterii in paranteză vârsta...altfel nu vă mai citim articolele

clujcampion
clujcampion  •  06 Iunie 2020, 08:32

Trebuia sa ii spui pur si simplu "bai prostalău esti". Nu greseai cu nimic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează