FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Vasile Miriuță știe cum poate învinge Steaua: "Trebuie să facem asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 09:20

Vasile Miriuță, tehnicianul lui CFR Cluj, a analizat partida pe care echipa sa o va disputa duminică împotriva Stelei.

În opinia lui Miriuță, clujenii trebuie să atace tot meciul dacă vor să scoată un rezultat bun din meciul cu echipa lui Reghecampf.

"Am urmărit meciurile Stelei, ne-am făcut temele, acum așteptăm actorii să-și facă treaba. Noi trebuie să facem jocul pe care l-am făcut și în toamnă, adică să atacăm.

Dacă stăm să ne apărăm, nu facem nimic, nu avem nicio șansă. Vom încerca să atacăm de la început până la sfârșitul meciului, să ținem Steaua sus.

Alibec și Gnohere sunt doi jucători buni, de valoare, cu execuții bune. Știm cu toții ce picior are Alibec, Gnohere este bun, dar o echipă nu stă în doi jucător", a spus Vasile Miriuță, la TV Dolce Sport.

  • Partida dintre CFR Cluj și Steaua se va juca duminică, 5 februarie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează