FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - DINAMO, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vasile Turcu: "Dacă aveam tot lotul valid diseară, eram sigur de răzbunare"

Vasile Turcu, Turcu, Dinamo
Vasile Turcu, Turcu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Vasile Turcu, acţionarul lui Dinamo, crede că echipa sa nu ar avea probleme în a învinge Unirea dacă ar dispune de tot lotul.

"Să-l audă Dumnezeu pe Borcea şi să cîştigăm pe ploaie cu Unirea. Sincer, sper ca jucătorii şi Cornel Ţălnar să îi îndeplinească visul şi să luăm titlul. E un meci special pentru noi. Din momentul în care ei au intrat pe prima scenă noi nu am reuşit să îi învingem la Urziceni, ne-au furat şi titlul acolo. Dacă aveam tot lotul, deja ne răzbunam, aşa voi aştepta finalul", a spus Vasile Turcu la Premium Liga, la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  28 Martie 2010, 19:08

Pai la voi daca se accidenteaza unu deja va vaicariti ca aveti probleme de lot.Baga mana in buzunar si adu jucatori,nu stai sa dai declaratii de kkt.

 •  28 Martie 2010, 19:02

@un caine si lui borcea, daca nu te superi. in momentul in care incepe el cu "optimismul" lui stupid, deja simt o gheara pe spinare. de fiecare data cand l-am auzit dandu-se in stamba, am pierdut! si tare mi-e ca asa se va intampla si astazi. mizerii de conducatori, asta-i singura problema a lui dinamo.

 •  28 Martie 2010, 18:35

Turcule,sa-ti dam la muie si tie si celor care te tot invita sa-ti dai cu parerea!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close