FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vasile Turcu: ”Se vor retrage toţi oamenii din fotbal din cauza comisiilor”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2009 00:00

Vasile Turcu, acţionarul dinamovist, spune că ar trebui demisă comisia care a judecat cazul ”Iordache”, pentru că a fost influenţată.

”Vom boicota acest campionat. Se vor retrage toţi oamenii din fotbal din cauza comisiilor. Cristi Borcea nu a fost surprins de decizia de astăzi. Eu poate nu mă aşteptam, dar el e mai vechi în fotbal. Cei de la Pandurii vor să tragă de timp. Dacă nu este demisă comisia, înseamnă că sînt mînă în mînă. Noi băgăm bani acolo, de aia e LPF”, a spus Vasile Turcu la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  24 Februarie 2009, 18:50

DUCĂ-SE

 •  24 Februarie 2009, 18:42

bai "suporter" imb ec il ... daca pleaca borcea (care din punctul meu de vedere este cel mai mare dinamovist...ptr ca, pe langa noi astia care stam si ne dam cu parerea despre fotbal, el mai baga si bani an de an la echipa..dinamo nu a castigat zeci de milioane ca mieluseii din ghencea din cupele europene) si turcu de la echipa se duce de rapa tot ... !

 •  24 Februarie 2009, 18:16

Serios? Adevar graita-ti gurita ta de om cinstit? Da-ne tu si Cristinel un exemplu DE CUM SE PLEACA din fotbal si iti vom fi recunoscatori pe vecie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează