FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vaslui a transferat fundaş de Bundesliga

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2009 00:00

FC Vaslui i-a transferat, luni, pe jucătorii Stephen Zubar, Hristijan Kirovski, Pavol Farkaş şi Ahmed Madouni, ultimul cu meciuri în Ligue 1 şi Bundesliga, a declarat patronul Adrian Porumboiu.

Zubar, Farkaş şi Kirovski au evoluat în amicalul pe care FC Vaslui l-a disputat în cantonamentul din Antalya, scor 3-0, cu Zorya Lugansk, ultimii doi reuşind să şi înscrie câte un gol. Zubar şi Kirovski au semnat contracte patru ani, în timp ce Farkaş va evolua pentru formaţia moldavă până în 2012.

"Algerianul Madouni este un super jucător, cu meciuri multe la Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen, unul dintre cele mai importante transferuri pe care le-a făcut o echipă din campionatul românesc. Mai trebuie să treacă doar vizita medicală şi apoi va semna un contract cu noi pe trei ani", a spus Adrian Porumboiu.

Ahmed Reda Madouni (28 de ani)

- are dublă cetăţenie, franceză-algeriană, este născut în Maroc, şi a început fotbalul la Montpellier, având şi selecţii în naţionala de tineret a Franţei. Fotbalistul înalt de 1,91 metri a mai jucat în carieră pentru Borussia Dortmund (2001-2005), cu care a reuşit să câştige şi un titlu de campion, Bayer Leverkusen (2005-2007), iar ultima oară a fost legitimat în Qatar, la Al-Gharafa.

Pavol Farkaş (24 de ani, 1,91 m)

- care evoluează ca fundaş central, a fost transferat de FC Vaslui de la gruparea Artmedia Bratislava, după ce între 2001 şi 2007 a fost legitimat la FC Nitra.

Stephane Zubar (22 de ani, 1,87 m)

- a fost transferat de la gruparea FC Caen, însă în ultimii ani a fost împrumutat la FC Pau şi FC Bruxelles.

Hristijan Kirovski (23 de ani, 1,89m)

- a jucat ultima oară la FC Rabotnicki, după ce în trecut a mai fost legitimat la OFK Belgrad, Etnikos, FK Vardar şi Karpaty Lvov.

FC Vaslui i-a mai achiziţionat în această iarnă şi pe Serge Akakpo (Auxerre), Nemanja Milisavijevic (Vardar Skopje), Wesley Lopez (Leixoes) şi Milos Pavlovic (Academica Coimbra).

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
 •  14 Februarie 2009, 09:00

Poate s-aduca si pe mama lui Madouni, daca Viorel ( Moldo-gol) nu va fi in stare sa-i aseze in teren - CE FOLOS !!! Nu vi se pare curios ca acum doua sezoane ( sper sa nu gresec ) cand sarbul Lubynkovici era la locul potrivit mergea de numa-numa si-l curtau toti si acum nu mai prinde echipa !!! Ce sunt astia asa de zmei , ca dac-or fi asa ...n-ajungeau ei la f,c, vs. Dar ca sa nu fim rautaciosi BAFTAAAAAAAAAAAAA>>>>>>>

 •  12 Februarie 2009, 22:42

vladu,sigur 3 puncte cu dinamo.asa v-ati obisnuit,cu pomana de la comisiile federale.felicitari,sunteti tari,ce sa mai.locul 9 tot locul 9 ramane.

 •  11 Februarie 2009, 01:38

`Ndoyesc : e chestie de matematica simpla .. aduna 3 puncte peste alea care le avem si vezi ce loc iti da :D ca sa nu mai spun cat de tare ma Ndoiesc eu de faptul ca nu vezi ce transferuri s-au facut si ca avem toate motivele sa fim mandri :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează