FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluienii s-au impus în ultimul amical din Spania, 3-0 cu Shanghai

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 16:58

FC Vaslui a încheiat cantonamentul din Spania cu un ultim amical, în compania formaţiei Shanghai East Asia, din prima ligă chineză, meci cîştigat de vasluieni cu scorul de 3-0.

FC Vaslui a trecut repede peste eşecul cu FC Copenhaga, cîştingînd ultimul amical din Spania, contra chinezilor de la Shanghai East Asia, cu scorul de 3-0. Viorel Hizo a mizat în acest meci pe jucătorii tineri, lăsîndu-i în afara terenului pe experimentaţii Lucian Sînmărtean, N’Doye, Cordoş şi Jumisse. Cu Ionuţ Stan în premieră în primul unsprezece, vasluienii s-au impus fără probleme în faţa formaţiei asiatice, toate golurile marcîndu-se în prima repriză. Prima reuşită i-a aparţinut lui Milanov, care a luat pe cont propriu o acţiune pe partea dreaptă, finalizată cu un şut în colţul din stînga, marcînd pentru 1-0 (21). Faza meciului a aparţinut macedoneanului Nedzipi, care a trimis un lob peste portar de la mijlocul terenului, pentru scorul de 2-0 (38). Ultimul gol a fost opera lui Sergiu Popovici (43).

În parte a doua, la Vaslui şi-au făcut debutul Eduard Pap, Adrian Neninţă şi Alexandru Buziuc, tinerii jucători punctînd noi ocazii pentru galben-verzi.

Vaslui - Shanghai East Asia (China 1) 3-0
Au marcat: Milanov (21), Nedzipi (38), Sg. Popovici (43)
Vaslui: Cerniauskas - Milanov, I.Stan, Heil, Sălăgeanu - R.Costin, Caue - Sg.Popovici, Nedzipi, Zsiga - Buhăescu. Antrenor: Viorel Hizo. Au mai jucat: Ed. Pap, Temwanjera, Neniţă şi Buziuc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gaucito
gaucito  •  02 Februarie 2013, 04:34

Eu zic ca, de fapt, nea Hizo ar trebui sa mai renunte la ideile astea fixe de a juca cu fotbalistii consacrati, "vedete" , gen Ndoye, Sanmartean, s.a., si sa dea drumul la TINERI, ca sunt de valoare si au nevoie sa joace si sa se afirme !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close