FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluienii şi-au aflat adversarele din Antalya! Amicale tari pentru moldoveni

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 20:30

FC Vaslui va susţine cinci partide de verificare în cantonamentul din Antalya, programat în perioada 6-16 februarie

FC Vaslui va avea un program încărcat în cel de al doilea stagiu de pregătire din Antalya, programat în perioada 6-16 februarie. Pe lângă antrenamente, Viorel Hizo şi-a propus ca în cele zece zile de cantonament să dispute cinci partide de verificare.

Este vorba despre jocuri cu adversari din partea Sud-Estică a Europei. Primul meci este programat pe 8 februarie, când vasluienii vor întâlni ocupanta locului 11 din prima ligă cehă, Slavia Praga.

Pe 11 februarie, galben-verzii vor întâlni pe Slavia Sofia, locul 9 în Bulgaria, urmând ca pe 13 februarie să dispute un amical cu MTK Budapesta, locul doi în prima ligă din Ungaria.

Ultimii doi adversari sunt din campionatul Rusiei. Este vorba despre Krylya Sovetov, locul 14 în prima ligă, şi fosta echipă a lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, care ocupă în prezent locul patru în campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ghiural
ghiural  •  07 Februarie 2013, 10:54

va dati seama cele mai tari amicale dar ce sa mai vorbim de cupele europene?

adrimic
adrimic  •  06 Februarie 2013, 20:39

astea sunt amicale tari in viziunea ta de "jurnalist". Ai pus si tu un titlu sa ai trafic pe articol.. ca deobicei.. nu va mai saturati sa va injure lumea.. va place!! masochisti. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează