FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluienii vor să colaboreze cu FC Porto » Daniel Stanciu: "Următorul pas va fi un drum în Brazilia"

tehnicianul portughez Augusto Inacio dorește să aibă conaționali la Vaslui
tehnicianul portughez Augusto Inacio dorește să aibă conaționali la Vaslui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 22:24

CFR Cluj a mizat pe filiera portugheză şi a avut de cîştigat, iar FC Vaslui vrea să-i calce campioanei pe urme. După ce au adus antrenor lusitan, pe Augusto Inacio, oficialii clubului moldovean caută întăriri tot în Peninsula iberică. În acest scop, ei intenţionează să stabilească un parteneriat cu FC Porto.

”Urmează să mă întîlnesc cu domnul Inacio deoarece vom discuta cu cei de la Porto, cu care ne dorim să avem o colaborare. Vom vedea ce vom putea lua de la ei. Lista jucătorilor am alcătuit-o cu Mister deoarece el cunoaşte foarte bine fotbaliştii portughezi şi ştie şi de ce jucători are el nevoie la echipă”, a susţinut team-managerul Daniel Stanciu, potrivit ”Vremea nouă”.

Acesta are şi alte proiecte: ”Următorul pas va fi un drum în Brazilia, deşi nu va fi rentabil să luăm un jucător de acolo. Spun asta deoarece într-o lună şi ceva va începe campionatul, apoi turul trei preliminar al Champions League, iar unui fotbalist venit de peste ocean îi va fi foarte greu să se adapteze la noi într-un timp atît de scurt”.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
lycantrop
lycantrop  •  31 Mai 2012, 14:58
Postat de imbroke pe 31 Mai 2012, 14:24

Amice, eu spun sa ma lasi cu proportiile tale "zdrobitoare". Am fost si eu student la UBB si pe unde ma uitam numai moldoveni (Botosani, Iasi, Vaslui si Piatra Neamt cu precadere). Da` tu vorbesti cumetre, care vinzi linguri de lemn pe eroilor? Cand iti cumpara moldoveanu` lingura.. parca nu l-ai mai alunga.

Toate viniturile pripasite pe la Cluj au impresia ca e plin de tovarasi de-ai lor pe aici. Fals, dar na, cand ardelenii nu se uita la tine, te imprietenesti si tu cu cine poti, respectiv cu alti mamaligari. De unde si impresia ca ati fi mai mult de o infima minoritate:)) Apoi, miram-as sa fi calcat tu pe la UBB, acolo nu te invata sa scrii tampenii, asa cum e aiureala ta cu lingurile de lemn:)))

imbroke
imbroke  •  31 Mai 2012, 14:24
Postat de lycantrop pe 31 Mai 2012, 07:16

stupidule, compara ce e comparabil, adica doua capitale de judet, Cluj si Vaslui. Lasa tu Londra. Oricum, degeaba ai ajuns acolo, cu prostia te nasti si nu te vindeci cat traiesti. Vei muri prost, dar cel mai tragic este ca nici macar nu-ti vei da seama:))))

Amice, eu spun sa ma lasi cu proportiile tale "zdrobitoare". Am fost si eu student la UBB si pe unde ma uitam numai moldoveni (Botosani, Iasi, Vaslui si Piatra Neamt cu precadere). Da` tu vorbesti cumetre, care vinzi linguri de lemn pe eroilor? Cand iti cumpara moldoveanu` lingura.. parca nu l-ai mai alunga.

leonidvs
leonidvs  •  31 Mai 2012, 10:46
Postat de akcent83 pe 31 Mai 2012, 00:56

Bai boanghina...dar pe umflatul ala scarbos (muresan) cine il baga in seama?Ce tot te agiti ca un pepsi pe aici?Dute-n mm si comenteaza la articolele despre echipa pooolii pe care o sustii ;)

parca conteaza cum arata omul ...bani din conturi vorbesc peste tot si tot ei deschid usa ..asa ca silece si treceti la treaba sa vedem care va fi mai tare in liga, ca dupa ce fotbal a aratat CFR-ul sigur nu vor trece de primul meci indiferent cu cine vor juca...vaslui-ul are un mijloc trasnet plus 2,3 atacanti ce vor mai veni o sa practice un fotbal superofensiv si fac pareu ca va ajunge in grupe ptr ca are echipa de fotbal nu de table ca a CFR-ului

Vezi toate comentariile (27)
Comentează