FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FCM TÎRGU MUREŞ 1-1

Vasluiul a obţinut doar un punct în faţa nou-promovatei Tîrgu-Mureş » Caroghioşi

Articol de - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Noile achiziţii ale Vasluiului au avut evoluţii hilare, Lopez Caro smulgînd un punct norocos pe final de meci datorită lui Gladstone.

Cu toate vedetele în teren, aduse cu mare fast din Spania pe bani grei, Lopez Caro s-a tîrît în faţa lui Adrian Falub, care deţine recordul de 3 victorii în Liga 1 din 31 de partide! Dar Rivas, Campano, Bodipo, cu 491 de meciuri în Primera Division, s-au poticnit în faţa mureşenilor, care au reuşit să strîngă în total cam tot atîtea prezenţe în Liga 1!

Moldovenii s-au aruncat orbeşte peste adversari şi au fost loviţi pe neaşteptate. De fapt, golul a venit de la ultimele achiziţii. Centrarea lui Casquero (20) l-a păcălit pe Cerniauskas, iar Rivas, fără reacţie, s-a uitat cum Dan Roman împinge mingea în plasă. 0-1 şi la Vaslui se făceau deja cotele pentru situaţia lui Caro!

Florin Dan (37) a înmărmurit asistenţa cu o ghiulea scoasă cu greu de lîngă bară, apoi a început asaltul moldav. Culmea, fără Wesley, schimbat cu Ghencev, Valuiul s-a descurcat mai bine. Milisavljevici (64, 69 şi 82) a ratat incredibil: prima dată cu capul, singur, din 6 metri, apoi şutul său a fost scos din zona porţii, iar Dănălache a pus decisiv piciorul la reluarea acestuia din 4 metri. Toate ocaziile au venit însă din linia a doua, întrucît Bodipo a fost capăt de linie, avînd o evoluţie absolut dezastruoasă. Golul izbăvirii a venit de la un fundaş, Gladstone (90) punînd latul pentru primul punct al lui Caro în Liga 1, dar Vasluiul rămîne pe un butoi de pulbere.

Gerlem s-a rupt singur
Vasluienii au fost loviţi de ghinion aseară. În minutul 59, Gerlem a şutat puternic spre poartă, apoi a căzut secerat la pămînt. Nu a mai putut continua partida, fiind accidentat în zona inghinalilor, iar verdictul medicilor a fost leziune musculară. Gerlem, care a fost schimbat de Pancu, ar putea avea nevoie de o pauză de cîteva săptămîni. Şi Wesley a avut ceva probleme medicale, fiind înlocuit de Ghencev la pauză.

Vor atacant din Spania
Galben-verzii sînt interesaţi de transferul atacantului congolez Cedric Mabwati (18 ani), de la Atletico Madrid. Jucătorul este dorit de antrenorul Lopez Caro, însă pe urmele fotbalistului se află şi gruparea spaniolă Recreativo Huelva. Mabwati este produs de Atletico Madrid, formaţie pentru care a debutat sezonul trecut, şi evoluează în naţionala U 20 a statului Congo.

Cînu şi Burdujan out!
Fundaşul Gabriel Cînu şi atacantul Lucian Burdujan nu au fost nici rezerve aseară, deşi au început titulari în etapa precedentă, contra Rapidului (0-2). Surse din cadrul echipei susţin că ambii fotbalişti ar putea fi puşi pe lista de transferuri, nefiind pe placul antrenorului Lopez Caro, ei avînd şi un conflict cu tehnicianul spaniol, întrucît nu au respectat anumite clauze ale Regulamentului de Ordine Interioară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ceru
ceru  •  31 Iulie 2010, 15:06

...poate ca inca echipa e in formare..sau poate Caro asta chiar nu stie..dar daca ne inselam?..e totusi de abia a 2 a etapa..ne vedem in retur...

footballfaan
footballfaan  •  31 Iulie 2010, 11:51

pacat de vaslui... prea multi bani investiti fara cap... la inceput credeam ca vasluiul se va califica in europa ... dar cu asemenea joc n-au nici o sansa... ce nu inteleg e ce a patit wesley... a fost penibil ieri... porumboiu sa aduca mai multi romani apoi... va vedea performanta...

aliciuc
aliciuc  •  31 Iulie 2010, 09:14

Domnul Lapa nu mai denatura realitatea!Egalarea nu a fost asa norocoasa, dupa cum sustii,a venit pe fondul unei dominari evidente si a unor ocazii mari!Sper ca vom avea intr-un viitor ziaristi de sport in judetul Vaslui,m-am saturat de ziaristi polivalenti si mediocrii!Cum alege Gazeta corespondentii?La nivel local nu stiu cati au dat concurs pentru a fi corespondent!Media vasluiana e mediocra,plina de nepotisme,angajari facute pe principii altele decat profesionalismul!Rabdare inca 3 etape!Apoi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează