FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FC BRAŞOV 2-1

Vasluiul a suferit iar, dar a luat cele trei puncte » Tub de oxigen

Articol de - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Atacantul camerunez Pouga, ajuns luni la Vaslui, i-a salvat pentru moment postul lui Lopez Caro.

Vasluiul aduce doi noi jucători pe săptămînă, dar la capitolul fotbal echipa este corigentă. Trupa lui Lopez Caro şi-a continuat şi aseară seria prestaţiilor neconvingătoare.

Meciul a început abia în minutul 20. Atunci, fundaşul central Papp a reuşit deschiderea scorului cu o lovitură de cap, beneficiind şi de ieşirea hazardată a lui Mincă. Galben-verzii nu s-au bucurat decît două minute. Cristi Ionescu a egalat cu un şut de la 28 de metri din lovitură liberă, mingea spărgînd zidul din faţa lui Kuciak. Au fost singurele faze de fotbal într-o primă repriză extrem de plictisitoare.

"Stegarii" s-au aşezat perfect pe teren şi nu le-au dat nici o şansă vasluienilor, care au părut într-o lipsă totală de idei. "Bunicuţul" Adailton a fost simplu pieton pe teren, părînd că evoluează într-un meci de old-boys şi nu într-unul oficial.

Noroc cu Pouga
Festivalul de antifotbal a continuat şi în partea secundă. Chiar dacă au evoluat ani buni în Primera Division, Campano şi Rivas au părut că au uitat jocul cu mingea, întrecîndu-se în stopuri şi pase nereuşite.

Salvarea lui Lopez Caro s-a numit camerunezul Christian Pouga. Uriaşul adus de la Sevilla B în urmă cu doar 5 zile a pus capul perfect la o centrare din corner a lui Sînmărtean. Tehnicianul spaniol răsuflă uşurat, cel puţin pentru moment,  într-o săptămînă ce poate fi decisivă în privinţa viitorului său în Moldova: meciul cu Lille din UEFA şi derby-ul cu Steaua, de duminică.

"Am cîştigat, dar sînt nemulţumit de cîţiva jucători. Sîntem departe de ceea ce ar trebui să fim, nu asta ne e valoarea şi eu nu construiesc echipa asta ca să jucăm aşa!"
Adrian Porumboiu, patron FC  Vaslui

Vasluienii au cerut penalty
În minutul 50, moldovenii au solicitat o lovitură de la 11 metri  după un duel în careu între Adailton şi braşoveanul Dedu. Vîrful carioca a pătruns în suprafaţa de pedeapsă talonat de Dedu şi s-a aruncat, simţind mîna adversarului pe el. "Centralul" Georgian Ionescu din Buzău nu s-a lăsat păcălit de încercarea lui Adailton şi a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor venite de pe banca vasluiană.

Sînmărtean nervos
Înlocuit în minutul 62 cu Milisjavljevici, Lucian Sînmărtean a părut extrem de deranjat de decizia tehnicianului Lopez Caro. Mijlocaşul vasluian, care a pasat decisiv la ambele goluri ale echipei sale, nu şi-a aruncat privirea către antrenorul spaniol, mergînd direct pe banca de rezerve. Ceilalţi membri ai staff-ului au încercat să-l calmeze, dar Sînmărtean a continuat să comenteze în direcţia antrenorului.

>> Brazilianul Adailton şi ghanezul Aticah au debutat ieri în tricoul Vasluiului. Cei doi au fost aduşi la echipa în urmă cu două săptămîni. În minutul 59, la moldoveni a debutat şi camerunezul Pouga.
>> După ce în ultimele două etape a jucat titular, Bodipo nu a prins aseară nici lotul de 18. Vîrful a fost pedepsit de Lopez Caro pentru prestaţiile extrem de slabe.
>> Fanii vasluieni se gîndesc deja la partida cu Lille, din turul trei preliminar al Europa League. Ei au afişat un banner: "Joi, doar cu stadionul plin vom obţine ce ne dorim".
>> "Centralul" Georgian Ionescu le-a permis jucătorilor o pauză de hidratare. La ora meciului, la Vaslui erau aproape 35 de grade Celsius.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sergone.sordo
sergone.sordo  •  15 August 2010, 12:26

Nu-i nimic Steagu trebuia sa vina pana la urma si o infrangere,eu sunt foarte optimist pentru meciul cu Unirea.O sa fiu la meci doar pentru Steagu. FORZA STEAGU!

andy007
andy007  •  15 August 2010, 09:06

vaslui echipa de mosi, nu o sa faca nimic anul asta.Fortzzza Steaua

dany846
dany846  •  15 August 2010, 08:04

hai dati-o in plm voi chiar nu ati vazut ca Adailton mai stie fotbal fata de Bodipo ...deja o muscati cam tare ....ia mai lasati crticile ca Adailton e putin fotbalist nu o mai frecati atata ...mai lasati critica Adailton nu a pierdut nici-o minge ...Aticah putem zice ca a fost panarama ..dar la Adailton e un inceput bine

Vezi toate comentariile (3)
Comentează