FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluiul îşi întăreşte apărarea » După transferul lui Constantin, Hizo testează un fundaş stînga

Vaitkunas la primul antrenament cu FC Vaslui. foto: Gabriel Tănasă +3   FOTO
Vaitkunas la primul antrenament cu FC Vaslui. foto: Gabriel Tănasă

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 16:52

După ce le-a expirat interdicţia la transferuri, "galben-verzii" au început căutările pentru a-şi întări echipa decimată de accidentări. În aceste zile , antrenorul Viorel Hizo îl testează pe fundaşul stînga lituanian Egidijus Vaitkunas (23 de ani), de la FK Zalgiris Vilnius, penrtu care a jucat 36 de meciuri şi a marcat două goluri în ultimul sezon.

Fotbalistul a venit la Vaslui alături de portarul Vytautas Cerniauskas, revenit de la echipa naţională a Lituaniei. Vaitkunas a mai făcut parte din lotul naţionalei Under 21 a Lituaniei pentru care a evoluat în 13 partide. Fotbalistul a mai jucat la Tauras şi la Banga Gargzhdai. Lituanianul i-a impresionat pe vasluieni prin viteza pe care a arătat-o la antrenament.

Vezi mai jos imagini cu Vaitkunas la antrenamentul Vasluiului

Hizo se confruntă în continuare cu probleme medicale avînd 9 jucători indisponibili pentru confruntarea cu Dinamo, programată duminică, de la 21:30, în direct pe DigiSport şi livetext pe gsp.ro. Cînu, Papp, Gladstone, Annang, Petar Jovanovici, Hugo Luz, Bălace, Gerlem şi Sînmărtean sînt accidentaţi şi doar ultimii doi ar putea fi recuperaţi.

Pentru a pune capăt accidentărilor, vasluienii au angajat un preparator fizic. Este vorba despre Cezar Honceriu, profesor la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport de la Universitatea Iaşi, cu care Vasluiul a colaborat şi în trecut: "Am adus un preparator fizic ca să mă degreveze pe mine de nişte sarcini. Am îmbătrînit şi trebuie să mă mai liniştesc", a explicat Viorel Hizo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
max_24
max_24  •  09 Septembrie 2011, 21:53

e bine ca mai aduc si jucatori tineri , altfel riscam ca peste 2.. 3 ani sa nu mai avem cu cine juca :D, fortza Vaslui

Vezi toate comentariile (1)
Comentează