FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - FC VASLUI 1-2

Vasluiul s-a impus la Braşov, 2-1 » Rupţi şi obosiţi, dar surîzînd

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 10:48

Trupa istovită a lui Hizo a învins după un meci spectaculos, cu doar cinci români la start în ambele echipe, în care a întors de la 0-1. Leitmotivul moldovenilor s-a păstrat: s-au rupt Jovanovici şi Sînmărtean VEZI AICI  REZUMATUL!


Fără energie, vasluienii ţin cît mai mult de balon, din start, dar Braşovul stă excelent pe teren şi loveşte pe contre: "un-doi" Kanu - Moutinho, însă şutul e slab (5). Vasluiul pare un boxer epuizat, îşi trage sufletul şi aşteaptă sclipirile lui Wesley şi Adailton. Ultimul preia greşit în 5 metri (12), după care trage anemic, cu şpiţul, ca la futsal (21).

Două goluri în două minute, două accidentări
Hizo nu mai înţelege nimic: Jovanovici iese pe targă (19), iar Braşov înscrie prin torpila lui Chipciu, din 11-12 metri (32). Minutul următor, Gerlem, singurul "plăieş" mai proaspăt, pleacă din tuşa stîngă, fentează doi braşoveni şi trimite cu exteriorul printre picioarele lui Felgueiras (33), marcînd din nou în Liga 1 după o pauză un an şi jumătate. Scenariul "una caldă, una rece" continuă pentru Vaslui: se rupe şi Sînmărtean (36), acelaşi Gerlem scapă singur cu portarul, dar nu apucă să şuteze (43). Apoi, Kanu, greoi şi certat cu tehnica, şutează previzibil (47).

Bătrîneşte şi cu folos
După pauză, moldovenii par să se prăbuşească fizic, iar Braşov presează: Buga, înlocuitorul apaticului Kanu, e blocat decisiv de Cerniauskas (47), iar Moutinho trage pe lîngă din cinci metri (50). Pe atacurile amfitrionilor, galben-verzii lovesc din senin prin Temwanjera (56), inversînd situaţia din debutul meciului. Gerlem e aproape de 3-1 cu un şut din alergare (60), după care e blocat in extremis de portar (62).

Ardelenii au forţat pînă la final egalarea, însă haotic şi fără ocazii, în timp ce oaspeţii au repetat profesionist lecţia de la Praga: s-au baricadat perfect pentru trei puncte, permiţîndu-şi chiar să rateze cu poarta goală prin Adailton (86) ca să aştepte Dinamo şi Europa cu fruntea sus.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
mugurelbuga
mugurelbuga  •  29 August 2011, 21:34

hei fc brasov cel mai frumos fotbal din liga 1 dar rateaza foarte mult de ce nu suntem eficienti dar in acele clipe imi dau ca merita toutl un fotbal placut scrieti pe youtube va rog fc brasov cel mai bun fotbal si dupaia mai vorbim id meu e [email protected]

mugurelbuga
mugurelbuga  •  29 August 2011, 21:14

fc brasov joaca cel mai frumos fotbal din liga 1 scrie pe youtube fc brasov cel mai bun fotbal

mugurelbuga
mugurelbuga  •  29 August 2011, 21:13

fc brasov merita victoria

Vezi toate comentariile (9)
Comentează