FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

VIDEO Vassaras, răspuns tăios pentru Becali, Varga și Mititelu: „Așa nu merge!”

Kyros Vassaras
Kyros Vassaras

Articol de , , , - Publicat joi, 27 aprilie 2023 15:48 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 17:31

Kyros Vassaras (57 de ani), președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a ținut să le transmită un mesaj tranșant finanțatorilor din Liga 1 care au acuzat arbitrajele în acest sezon de Liga 1 în cadrul unei conferințe maraton la Casa Fotbalului, ce a ținut 3 ore. 

După ce în ultimul timp tot mai mulți finanțatori din Liga 1, printre care Gigi Becali, Neluțu Varga, Valeriu Iftime, Adrian Mititelu sau Mihai Rotaru, au acuzat arbitrajele slabe, Vassaras a ținut să le răspundă dur patronilor, transmițându-le să nu mai pună presiune pe arbitri, căci nu va funcționa. 

Arbitri străini în Liga 1? » CCA, răspuns categoric la conferința-maraton de azi
CCA
Arbitri străini în Liga 1? » CCA, răspuns categoric la conferința-maraton de azi

VIDEO Kyros Vassaras: „Presiunea nu va funcționa!”

„Încercăm să avem consistență în decizii și o linie în ceea ce dorim să avem în fotbal. Toate acestea le facem în concordanță cu legile jocului și ceea ce se dorește la FIFA și UEFA.

„Am și eu un mesaj: Vă rog să respectați arbitrii! Noi le cerem arbitrilor să respecte jucătorii, în primul rând, și apoi antrenorii. Trebuie să respectăm și imaginea arbitrilor. Nu vă așteptați ca mâine arbitrii să fie pe teren și, în funcție de vocile care vorbesc, de presiunea pusă, să interpreteze fazele diferit. 

Vor încerca întotdeauna să interpreteze fazele conform regulilor jocului. Nu puneți presiune pe arbitri, pentru că indirect puneți presiune și pe jucători. Jucătorii vor începe să se gândească la faze: «E suficient acest contact pentru penalty, pentru galben, pentru roșu?». 

Vă rog, vă rog. E destul, e destul! Presiunea pe arbitri nu va trece. Vă rog să încetați. Eu le cer întotdeauna să fie corecți. Avem unii dintre cei mai buni arbitri din Europa”, a declarat Kyros Vassaras la conferința de presă. 

VIDEO Arbitrii străini în Liga 1? Kyros Vassaras, răspuns categoric: „Niciodată”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Reporterul GSP a răbufnit la conferința lui Vassaras: „Două ore, o greșeală! Aveți ceva de ascuns?”
CCA
Reporterul GSP a răbufnit la conferința lui Vassaras: „Două ore, o greșeală! Aveți ceva de ascuns?”
Conferință de presă de TREI ORE a lui Kyros Vassaras, șeful arbitrajului românesc. Cum explică fazele controversate din Liga 1
ARBITRAJ
Conferință de presă de TREI ORE a lui Kyros Vassaras, șeful arbitrajului românesc. Cum explică fazele controversate din Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
Naste74
Naste74  •  28 Aprilie 2023, 11:06

Agresiv, agresiv statul paralel! Au iesit in haita baietii! Inclusiv acest grec de import. Cand a mai vorbit Burleanu asa mult? Doar la numeroasele calificari europene si mondiale?! A iesit intai maestru Dancu. Ce vrea Dancu? Sa modifice ceva, pentru ca cineva, intamplator aflat in proprietatea statului, sa fie un pic mai presus de lege. Un pic! Dupa el vine Burleanu. Ce vrea el? Sa se implice statul in sport. Numai putin, putin si pe termen scurt! Pentru cine? Ne spune Talpan! Ati mai vazut in vreo armata ca unul sa-si critice public superiorii pana la ministru si sa nu zica nimeni nimic? Sa se autopropuna public la recompense?! Ce Armata este asta?! Steluta-clona nu va promova! Nu sunt nebuni peneleii si pesedeii sa voteze. Ei stiu ca deranjeaza vreo doua milioane de votanti cu modificarea legii. Semnalul e pentru Gigi. L-au impresurat. Vor sa-i traga o perversa. Poate aia suprema. Oare Gigi nu stie ca daca te dai rotund, golanii din sat isi invata copiii sa-ti bata copiii, sa le dea la giole?

MIRCEAVULCANESCU
MIRCEAVULCANESCU  •  28 Aprilie 2023, 10:10

"va rugam sa respectați arbitrii?" ce a vrut sa spună? Acest individ este total paralel și face jocul celor de la FRF pentru ca are anume uși deschise la FIFA și de aici banii ce curg spre federative cu numirea unor arbitrii romani la nu știu ce meciuri. Este incredibil sa ai în țară oameni care știu bine aceasta meserie ca Porumboiu sau Craciunescu și nu numai ce ar putea ocupa acest post al grecului care este plătit la greu din banii romanilor. Domnule Burleanu iei prevăd cădere libere în cuprind. Lumea se va revolta iar faptul ca faci pe prostul nu te scuza. Te-am crezut un om serios și apreciez cunoștințele despre management doar ca ele fac parte dintr-un sofism nu truism. te joci cu cuvintele și crezi ca multi nu te pricep și atunci ursul merge muzica și ea... păcat de biata Românie pentru ca unii au făcut ca tupeul, șmecheria, opulenta, minciuna, servilismul, cameleonismul sa fie ridicate la rang de virtute. sincer să-ți fie Rușine domnule Burleanu! Nu ești decit a alta unealta ce "ajuta" distrugerea României. Lasă-ne!!!

Budrix69
Budrix69  •  28 Aprilie 2023, 09:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează