FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Văzut viitorul lider al apărării Stelei, Carp îi este recunoscător unui dinamovist: "Am învățat multe de la el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2015 19:33

Fundașul Stelei, Cătălin Carp, 22 de ani, îi este recunoscător lui Mircea Lucescu și recunoaște că sfaturile sale i-au fost de mare ajutor pînă acum. 

”Am făcut școala la el, la Șahtior. Orice jucător care are șansa de a trece prin mîinile lui face o școală bună. M-a ajutat mult, am învățat multe de la el.

De la Steaua am învățat că aici se cere mereu victoria și m-am făcut un bărbat adevărat aici la Steaua, în joc”, a spus Carp la Digi.

...despre poziția unde vrea să joace: ”Eu zic că aș vrea să joc mai mult, desigur, ca orice jucător, dar asta este. Asta este decizia antrenorului și, dacă el vede pe cineva mai bun ca mine, îl bagă. El nu e dușman ca să bage pe cineva mai slab. Vom vedea pe parcurs. Cît despre postul meu favorit, acesta este cel de fundaș central”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  29 Octombrie 2015, 09:16

modest,lipsit de viteza...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Octombrie 2015, 00:26

deocamdata esti slabut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează