FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vedetele muncesc part-time! Doar patru zile de antrenament în Austria pentru Tănase, Gardoş, Latovlevici şi Tătăruşanu

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 26 iunie 2011 00:33

Internaţionalii Stelei prind doar patru zile de pregătire în Austria şi un singur meci amical.

Ronny Levy trebuie să-şi formeze echipa din bucăţi. I-a primit, în sfîrşit, pe fotbaliştii care au participat cu "naţionala" în turneul din America de Sud! Tătăruşanu, Gardoş, Latovlevici şi Tănase au ajuns în cantonament joi seară, după amicalul cu Zestafoni. A doua zi dimineaţă s-au pregătit ca şi colegii lor, adică au alergat în jurul hotelului, acum se antrenează normal, la intensitatea obişnuită.

Numai patru zile de pregătire serioasă prind în total pînă la revenirea în România! Şi un singur meci amical, pe cel cu Fortuna Dusseldorf, de marţi. Asta înseamnă că Ronny a antrenat pînă acum un lot fără patru titulari, pe care Răzvan Lucescu apucase să-i cheme printre "tricolori" înainte să-şi dea demisia.

Israelianul explică cum priveşte situaţia: "Ştiam că n-o să-i am de cînd am semnat cu Steaua şi am acceptat. Pînă la urmă, cînd România a jucat în America de Sud au fost meciuri internaţionale pe tot globul, deci era greu să nu fi avut fotbalişti plecaţi la loturi".

7 zile în plus de vacanţă au avut cei patru faţă de colegii lor. Antrenorul i-a lăsat liberi şi ca să prevină riscul accidentărilor

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
simohayha
simohayha  •  26 Iunie 2011, 09:34

Comentariul tău...De unde până unde faci asocierea Mache-Alpin? Pseudonimul Alpin cosmetizeaza portretul unui gay laş, ascuns după perdeluţe ca sa nu fie reperat , cu mentalitate şi haine de fetiţă pândind bărbaţii, după care saliveaza in speranţa că o vor scăpa de acnee. De fapt Alpin e o femeie de moravuri uşoare, cu hormonii grav afectaţi de căldură, bântuită de fantasma că milioanele de stelişti o vor abuza. Din păcate provoacă doar voma, o firească reacţie de apărare a creierului la aberaţiile acestei "domnişoare Cucu".

ipsilante_p
ipsilante_p  •  26 Iunie 2011, 07:12

putinari rodeti-va ca oricum suntetipe drumuri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează