FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vedetele Stelei au prins ciudă pe căpitanul Bourceanu: Prindeţi fugarul!

Tănase s-a simţit deranjat de faptul că presa i-a acordat prea multă atenţie lui Bourceanu, deşi şi el s-a remarcat la testele fizice.
Tănase s-a simţit deranjat de faptul că presa i-a acordat prea multă atenţie lui Bourceanu, deşi şi el s-a remarcat la testele fizice.

Articol de , - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 22:59

Tănase a fost pe locul doi la un test fizic susţinut înaintea plecării în Poiană şi i-a invitat ironic pe ziarişti să-l urmărească şi la munte tot pe Bourceanu, lider la examenul din urmă cu cîteva zile.

De cînd a plecat Bănel Nicoliţă, liderul incontestabil la pregătirea fizică, steliştii se întrec care poate să alerge cel mai mult. Ilie Stan a testat rezistenţa fotbaliştilor lui înainte să mute echipa în Poiană şi Bourceanu a înregistrat cele mai multe ture alergate, 24, cu una peste un grup de jucători printre care s-a aflat şi Cristi Tănase. "Gladiatorul" a tras de el pe final şi s-a separat de restul alergătorilor buni din lot.

El somnoros, căpitanul maratonist
Aşa cum s-a separat şi ieri, pe traseul din Poiană, pe care a alergat singur, izolat de cele trei grupuri în care Stan împărţise lotul. În spatele lui se afla tot o "grupă a celor buni", din nou cu Tănase inclus în ea. În momentul în care a trecut prin dreptul fotoreporterilor, Dodel le-a atras atenţia ironic către colegul lui: "De ce nu-l pozaţi pe Bourceanu? Că el e primul!". Criticat că a întîrziat la vizita medicală, la care a ajuns mai tîrziu decît toţi şi cu ochii lipiţi de somn, Tănase s-a simţit nedreptăţit că n-a fost şi el lăudat pentru performanţa lui de la testul fizic din ziua următoare.

Bănel se oprea din plictiseală!
Pe vremea lui Nicoliţă, în lotul Stelei nu exista nici o concurenţă pentru titlul de "cel mai rezistent fotbalist". Testul folosit acum de Ilie Stan a fost utilizat şi la începutul anului trecut, cînd antrenor era Lăcătuş. Nicoliţă a alergat 27 de ture, cu patru peste cîte a făcut Bourceanu acum! S-a oprit şi i-a zis antrenorului: "Mă plictisesc să alerg singur". Lui Lăcă nu i-a convenit: "Eşti nebun? E un test, era important să continui să alergi dacă mai puteai!".

Ilie Stan i-a "întărîtat"
Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor săptămîna trecută, Ilie Stan a prefaţat cantonamentul montan care a debutat ieri, anticipînd parcă naşterea unor animozităţi între jucători. "Am învăţat de la Emeric Ienei faptul că jucătorii trebuie să fie extrem de egoişti în stagiul montan, să tragă de ei la maximum, să nu ţină cont de nici un coechipier, să se pregăteacă total, iar abia la meciuri să fie altruişti", a spus Ilie Stan.

Dodel a fost căpitan, Alex e acum
Tănase şi Bourceanu, care sînt în competiţie în timpul antrenamentelor, au fost purtătorii banderolei de căpitan al Stelei. Dodel a fost lider în sezonul trecut, dar a fost "decapitat" de Sorin Cîrţu, după ce fusese criticat des pentru atitudinea nepotrivită cu a unui căpitan. Bourceanu a căpătat acest statut din partea lui Becali, la scurt timp după ce a fost adus de la Timişoara. Înaintea lui, banderola fusese la Tătăruşanu.

COMPARAŢIE ÎN LIGA 1

Bourceanu - Parametru - Tănase
26 - Meciuri jucate - 24
2.232 - Minute jucate - 1.941
0 - Goluri - 5
1 - Pase de gol - 0
5,84 - Media notelor GSP - 5,83

8 kilometri au alergat steliştii ieri prin zăpadă, o distanţă aproape dublă decît cea pe care au parcurs-o la testul fizic din zilele trecute

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (92)
gabitzadinamo4ever
gabitzadinamo4ever  •  15 Ianuarie 2012, 00:32

ba prostilor de la GSP nu intereseaza pe nimeni de stelemeaua...la fiecare care jum de ora un articol despre stelemeaua...nu intereseaza pe nimeni cu ce fata a venit tanase la vizita medicala...cu cn se f**e mihai costea....ce prostii debiteaza ciobanul..ce mananca x si ce face y in timpul liber…ce parere are marele antrenor ilie stan care e cel mai mare sclav din romania...stelemeaua face transferuri din razbunare si o sa termine la cel putin 10 pct de Campioana DINAMO...forza DINAMO

criticul89
criticul89  •  14 Ianuarie 2012, 14:29
Postat de valah.redandblue pe 14 Ianuarie 2012, 13:31

Stai la pagina de minoritari, nu ai ce cauta aici.

aaa, valahule; ia zi mah, lucrezi la gsp de ti-au luat astia apararea acum 2 zile cand m-am luat de tn pt ca injurai ca un tzigan si commenturile mele au fost sterse iar ale tale nu??? iese vreodata ceva bun din gura ta spurcata sau iti face placere sa-ti exprimi frustrarile si sa injuri??? vezi in plm de treaba ta si nu-mi spune mie unde am ce cauta; spre deosebire de tn nu stau ca un handicapat toata ziua sa intru pe fiecare pagina a stelei si sa-mi bag poola in ea; esti limitat omule....

valentin.10
valentin.10  •  14 Ianuarie 2012, 14:20

Nu e atat de important cine e capitan la SUPER STEAUA , eu imi doresc din suflet sa mearga echipa bine in retur si mai ales in dubla din europene.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează