FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Vedetele Viitorului au intrat în atenția cluburilor din Europa! Trei fotbaliști vor fi urmăriți la următoarele meciuri: "Nu mai e niciun secret"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 14:50

Președintele celor de la Viitorul, Cristian Bivolaru, a vorbit despre jucătorii lui Hagi. Recunoaște că mulți au intrat în atenția unor cluburi importante și deja sunt urmăriți la meciurile din Liga 1. 

”Politica clubului este de a permite jucătorilor de-a merge și de a face performanță oriunde doresc. E prematur, abia s-a terminat perioada de transferuri de iarnă, echipele importante încep să-și facă strategia pentru sezonul următor.

Sunt jucători urmăriți de cluburi importante, nu este niciun secret, s-a discutat și despre Țîru, despre Coman și despre alții, chiar și Boli.

Sunt la nivelul venirii scouterilor, reprezentanților la diverse meciuri, probabil se vor înmulți vizitele la meciurile din play-off. Sigur că s-a bătut multă monedă pe plecarea lui Florinel Coman, care de abia împlinește 19 ani.

Prin jocul lui spectaculos, reușește să marcheze, lucru care l-a impresionat și pe Christoph Daum”, a zis Bivolaru la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează