FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Verdictul dur al unei legende a Stelei: "Suporterii FCSB-ului nu sunt steliști"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 11:24

Anghel Iordănescu (68 de ani), fostul mare jucător și antrenor al Stelei, a comentat problema la care s-a ajuns între CSA și FCSB.

"Lucrurile sunt foarte clare. Un club e CSA Steaua, care reprezintă Armata, iar celălalt club e FCSB. Acest lucru a fost hotărât de justiție, care a făcut dreptate și mereu spune adevărul.

Eu cred foarte mult în Marius Lăcătuș, în Ștefan Iovan, în Ion Ion. Oameni care produc fotbal și sunt legați de CSA Steaua. Dacă au fost puși acolo, cu siguranță au fost puși să facă performanță.

Suporterii lui FCSB nu sunt steliști. Ei țin cu FCSB. Și eu merg la meciurile FCSB-ului, și eu susțin echipa. Din acest punct de vedere sunt suporterul FCSB-ului. Nu am de ce să intru în polemică cu nimeni. FCSB e echipa domnului Becali, iar CSA Steaua e echipa Ministerului Apărării", a declarat Anghel Iordănescu la Pro X.

7 trofee a câștigat Iordănescu din postura de jucător al Stelei cu echipa armatei și tot atâtea ca antrenor al roș-albaștrilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
10202925648180625
Eugen Qy  •  30 Mai 2018, 07:53
Postat de Solomon Neagu pe 29 Mai 2018, 19:19

Duplicitar ca de obicei nea'Puiu asta,eu sunt STELIST SI NU FCSB-IST inca din anul 66'de la varsta de 5 ani,m-am bucurat la golurile lui Iordanescu,am suferit la penalty-ul ratat de Puiu in meciul cu Sticla Ariesul Turda si am fost eliminati din Cupa Romaniei ! Eu nu am nici o vina ca Armata si-a dat "copilul" (echipa de fotbal" de suflet,iar dupa ce a fost ingrijit spalat,mancat,s-au hotarat ca sa il "repatrieze" dar nu pe cai naturale ci prin justitie,iar comform traditiei romanesti,Statul castiga in permanenta in fata privatului,in consecinta pt. mine nea'Puiule, Steaua ramane echipa pe care o patroneaza Becali,deci sunt Stelist si nu Fcsb-ist !!!!

Numai pentru faptul ca ai declarat ca esti STELIST si printr-un scurt flash, ai demonstrat-o, iti raspund. Stapanul fc fcsb-ului , gb, a pacalit conducerea Clubului Sportiv al Armatei STEAUA bucuresti, sa ii accepte trecerea intr-o noua ipostaza , aceea de patron al Afc Steaua, Club pendinte de sus numitul Club Sportiv.(practic era fosta sectie de FOTBAl a CSA STEAUA Bucuresti). Prin declaratia lui, pe care am citat-o din memorie, gb, nu a facut altceva decat sa confirme ca a pacalit conducerea CSA STEAUA cu privire la faptul ca ar fi de buna credinta , intrucat in momentul despre care vorbeam mai sus si in care acelasi gb, era sustinut de cativa bodyguarzi, printre care si Lupatorul K1 Catalin Zmarandescu, Creditorul principal(vezi nici macar nu era sponsor!!NM) si-a luat angajamentul verbal ca va sustine (finanta cu sume de pana la 1 milion de euro , toate celelalte sectii ale Clubului Sportiv amintit. Ceea ce dupa cateva luni nu a mai facut !!!! Mai mult nu a vrut sa mai plateasca inchirierea Bazei Sportive din Bdul Ghencea. Conducerea Clubului Sportiv l-a asteptat sa-si dovedeasca BUNA CREDINTA insa el , desi se declara Crestin Ortodx a mintit cu nerusinare (dar asta e o alta chestie pe care nu o voi dezvolta acum). Dupa cativa ani, cand deja "gluma "se ingrosase teribil, a inceput a fi ATENTIONAt la care acelasi gb, a motivat ca bagase bani in obiectele fara de care echipa nu ar fi fost lasata sa evolueze pe Stadionul din Ghencea de comisia UEFA ! Asta e g

10202925648180625
Eugen Qy  •  30 Mai 2018, 07:33
Postat de andyandrei2015 pe 30 Mai 2018, 01:18

tot respectul ,steaua nu moare fara noi suporterii adevarati,cei care stiu adevarul,steaua e cea din liga 1,nu o clona infiintata in2017

Si tu si cel de dinaintea ta sunteti intr-o grava eroare. Iti pun si tie aceeasi intrebare :"CAND, in ce an s-a desfiintat Clubul Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti ? " Poti sa raspunzi denumind un an, ca anul asa-zisei reinfiintari l-ai pus ! Iti mai dau o informatie, Orice Club din lume isi poate reduce temporar activitatea la vreuna dintre sectii, sau poate fi pacalit s-o faca , DAR continuand activitatea celorlalte sectii, insusi Clubul isi continua activitatea si deci ARE CONTINUITATE in TOATE SECTIILE (vrand-nevrand(cate unii dintre noi)...

10202925648180625
Eugen Qy  •  30 Mai 2018, 07:25
Postat de manutd.steaua pe 30 Mai 2018, 01:36

Atunci insemana ca echipa stelistilor nu-i din '47!!!

............prietene, te rog sa spui mataluta singurel, CAND, in ce an s-a desfiintat Clubul Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti ! Spre stiinta ta, acest Club Sportiv , NU S-A DESFIINTAT VREO DATA !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează