FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-0

Verdictul lui Adrian Porumboiu: „E de roșu. Acum simte și el ce simțeam eu”

Fostul mare arbitru internațional Adrian Porumboiu
Fostul mare arbitru internațional Adrian Porumboiu

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 21:50 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 23:29

Fost arbitru FIFA și patron la FC Vaslui, Adrian Porumboiu a comentat faultul lui Vladimir Screciu asupra lui Panagiotis Tachtsidis, în meciul Universității Craiova cu CFR Cluj (1-0), dar și criza de nervi a președintelui oaspeților, Cristi Balaj.

Președintele lui CFR Cluj, fostul arbitru Cristi Balaj, a făcut o criză de nervi la finalul meciului pierdut de ardeleni pe „Ion Oblemenco”, în fața Universității Craiova (0-1).

Ținta sa, „centralul” Adrian Cojocaru. Motivul? Faultul comis de fundașul oltenilor, Vladimir Screciu, care în minutul 58, la scorul de 0-0, l-a lovit cu umărul în figură pe Panagiotis Tachtsidis. Jucătorul CFR-ului a acuzat probleme de respirație, iar ambulanța a intrat pe teren.

Ziua celor norocoși
EDITORIAL
Ziua celor norocoși

Adrian Porumboiu nu vrea să intre în contradicție cu nimeni

Balaj a susținut că Screciu trebuia să fie eliminat, iar fostul mare arbitru FIFA și patron la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, i-a dat dreptate. „E roșu. E fază de roșu categoric. Nu vreau să intru în contradicție cu nimeni, dar mie în afară de eroarea asta, de-a lungul timpului, mi-a plăcut ce a arbitrat Adrian Cojocaru.

Aici a greșit, dar nu are prea multe erori în carieră. Văd un arbitru echilibrat. Lovitura a fost foarte clară de roșu. Dacă Balaj știe mai multe despre el, atunci să spună” este citat Porumboiu de fanatik.ro.

Adrian Porumboiu: „Treaba asta mi-a mâncat ficații”

Fostul patron al Vasluiului și-a permis să comenteze și ieșirea lui Balaj: „Nu aș vrea să fiu răutăcios nici cu Cristi Balaj, dar simte și el un pic. Eu am simțit treaba asta până mi-a mâncat ficații. El e la început, eu eram și pe banii mei. 

M-am pus cu toată lumea, cu Federația și cu Liga care era nemaipomenită, care lega toate nenorocirile din fotbalul românesc. Viața merge înainte. E tânăr, are timp să tăbăcească Cristi”.

Adrian Porumboiu: „E subordonare între fraieri și deștepți”

Adrian Porumboiu și-a spus părerea și despre arbitrajele din Superliga. ”De multe ori, VAR-ul a încurcat deciziile într-un mod greu de înțeles. Depinde ce personalitate are arbitrul și cei care sunt în camera VAR. Dacă în camera VAR sunt niște arbitri… Am văzut la Galați o fază. Unde, Dumnezeule, să fie ofsaid? Domnișoara care era în camera VAR l-a anulat. Nu-mi venea să cred.

N-am mai zis nimic și bine am făcut. Sunt multe faze pe care nu prea le înțeleg. Unde e un arbitru puternic nu are curaj cel din camera VAR să-i întoarcă decizia. E un fel de subordonare între fraieri și deștepți. Este o părere, dar sunt prea multe faze care nu-s de înțeles. Ai imaginile în față, tragi linii”, a punctat fostul arbitru FIFA.

Mai puteți citi:

România - Serbia 37-28 » Calificare en-fanfare în grupa principală la Mondial! Urmează duelul de foc cu Danemarca

Giovanni Costantino își face praf jucătorii, după înfrângerea cu U Cluj: „Nimeni nu poate accepta așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
brera30
brera30  •  05 Decembrie 2023, 11:49
Postat de JohnnyWalker66 pe 04 Decembrie 2023, 17:32

vedem cu Sibiul muica!

Asta iti doresti tu....

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  04 Decembrie 2023, 17:32
Postat de brera30 pe 04 Decembrie 2023, 12:15

Ok, keep crying

vedem cu Sibiul muica!

doritor
doritor  •  04 Decembrie 2023, 16:20
Postat de doritor pe 04 Decembrie 2023, 11:50

***, daca era vorba de jucator de la Mititelu altfel era comentariu. Patronei de doi lei! N-ai vazut ca grecul dupa văicăreala făcută s-a ridicat bine merci , ba mai mult si pus pe cearta. Grecul a venit cu căluțul troian si *** i-a deschis poarta. Noroc ca poarta Universitatii a ramas inchisa 90 de minute.

Asta-i culmea literaturii GSPiste! Daca Ovazoiu e cuvant vulgar sau jignitor atunci si Porumboiu e in aceiasi categprie.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează