LIGA 1  ·  STEAUA

Verii decid

Vineri, 14 Decembrie 2007

Transferul lui Nicolae Dica la Middlesbrough a intrat in impas dupa ce Gigi Becali a anuntat ca singurii impresari care au dreptul sa negocieze pentru jucatorii stelisti sint verii sai, Victor si Ioan Becali, nu si Dumitru Tudor, cel prin intermediul caruia sosise oferta de la Middlesbrough.

Totul a inceput inaintea partidei cu Arsenal, cind agentul de jucatori Dumitru Tudor, alias "Ciorba", mandatat de Ana Maria Prodan sa negocieze transferul lui Dica, a anuntat ca in proportie de 90% jucatorul va semna cu Middlesbrough, Steaua urmind sa primeasca 5 milioane de euro. Imediat, Victor Becali a reactionat, spunind ca doar el il poate vinde pe fotbalist si ca exista doar tatonari cu clubul englez. Spiritele s-au incins ieri, cind, la intoarcerea din Anglia, Gigi a intrebat ironic: "Cine sint Ana Maria Prodan si Dumitru Tudor? De transferuri sa vorbiti cu mine, cu Adrian Ilie si cu Argaseala, dar si cu verii mei. Restul n-au nici o treaba, discuta sa se bage si ei in seama. Nu stiu de nici o oferta pentru Dica. Sint doar tatonari".

In situatia in care transferul lui Dica nu se realizeaza prin firma de impresariat pe care o detine Ana Maria Prodan, aceasta a anuntat ca decarul Stelei va trebui sa-i plateasca despagubiri de 500.000 de euro, plus 10% dintr-un eventual transfer: "Acestea sint clauzele din contract. A zis ca nu are de unde sa-mi dea atitia bani. Pai, sa fii sanatos, nu stii ce ai semnat? Dreptatea e de partea mea. Nu voi ceda! Voi ajunge cu cazul Dica pina la UEFA si FIFA".

"Vinovat e doar Dica"
Ana Maria Prodan considera ca singurul vinovat de toate cele intimplate este Nicolae Dica. "Dica a semnat in iunie un contract cu firma pe care o reprezint si noi am venit cu oferta de la Middlesbrough, despre care discutam de o luna de zile. Pina la urma, e doar vina lui Dica. Ce putea sa-i faca Gigi Becali? Sa-l dea cu capul de birou pina semneaza cu Giovanni? Nu cred!", a spus Ana Maria.

Victor Becali e ironic
Agentul cu care Dica a semnat in octombrie un contract de reprezentare le-a replicat dur lui Dumitru Tudor si Anei Maria Prodan. "De ce nu-l transfera pe Dica daca spun ca au oferta? Sa aduca un oficial de la Middlesbrough! Poate au vorbit la Londra cu Jack de pe strada. Impresari din astia, care traiesc din zvonuri, cunosc destui. Habar n-au pe ce lume traiesc. Pe ei nici macar nu-i cunoaste cineva prin Anglia", a spus Victor Becali.

"Ioan si Victor Becali au aflat de interesul lui Middlesbrough abia marti si acum vor sa intermedieze ei transferul. Daca vor bloca tranzactia va iesi scandal mare de tot"
Dumitru TudorLa 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1