FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI DE TELEVIZARE

Veși bune pentru cluburie din Liga 1! Au primit banii din drepturile de televizare

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2015 16:58

Deţinătoarea drepturilor TV a plătit astăzi suma datorată către LPF, care urmează să îi vireze către echipele din Liga 1.

ISB a plătit 17 milioane de euro către cluburile din Liga 1, suma reprezentînd jumătate din banii pentru viitorul sezon, potrivit Fanatik.

Adunarea Generală a LPF a respins de două ori propunerea firmei ISB de a diminua contractul media de transmisie a partidelor din Liga 1 cu 4,5 milioane de euro, de la 27 de milioane, la numai 22,5 milioane.

Astăzi era data limită la care firma care deține drepturile TV trebuia să achite banii. În caz contrar, LPF putea desface unilateral contractul. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
6.6.6
6.6.6  •  16 Iunie 2015, 07:31

Ale *** vesti bune! Adica ce scrie in contract nu e regula, e exceptie??? Aasa trebuia sa fie de la inceput sis anu existe niciunfel de discutii! Intrebarea mea e: cine a luat teapa cu citeva milioane de euro: unii din LPF, paszkany, politicieni din jurul lui ponta... Pentru ca evident a fost o tentativa de a sifnoa niste bani in stil mafiot pe spinarea cluburilor! E uite ca cluburile *** si bravo lor! Insa nimeni nu are interes sa investigheze! Oare banii ajungeau si in presa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dogbv
dogbv  •  16 Iunie 2015, 03:06

" Au primit banii din drepturile de televizare" !!! "...care urmează să îi vireze către echipele din Liga 1" !!! Lamuriti-ma si pe mine, ca sunt mai prost! AU PRIMIT banii sau URMEAZA SA-i primeasca??? ATI MANCAT sau URMEAZA SA LUATI MASA ???? ATI **** SAU ACUM VA PUNETI PREZERVATIVUL ??? ATI BAUT APA SAU INCA VA MAI E SETE ??? ATI LUAT PERMISUL SAU URMEAZA SA DATI EXAMENUL ???? SUNTETI PENIBILI SAU SUNTETI PENIBILI ??? SUNTETIO INCULTI SAU SUNTETI INCULTI ??? NE TRATATI DREPT PROSTI SAU NE TRATATI DREPT PROSTI ???

capitza1967
capitza1967  •  15 Iunie 2015, 22:07

Cand vad stirea de la fanatik , nu deschid articolul . M-am saturat de minciunile si stirile false ce le posteaza . Daca au intrat banii se v-a vedea maine ca pana atunci trebuie sa ajunga in contul celor de la LPF .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close