FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste bună în plin haos la Dinamo » Au demarat discuțiile cu Mircea Lucescu: „N-am avea nimic împotrivă să și investească”

Conducerea lui Dinamo a demarat discuțiile pentru o eventuală înregimentare a lui Mircea Lucescu (78 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev. +5   FOTO
Conducerea lui Dinamo a demarat discuțiile pentru o eventuală înregimentare a lui Mircea Lucescu (78 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev.

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 10:58 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 15:27

Conducerea lui Dinamo susține că a demarat discuțiile pentru o eventuală înregimentare a lui Mircea Lucescu (78 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev. 

Dinamo este penultima în clasament, a rămas împotmolită pe loc retrogradabil, iar suporterii sunt furioși la adresa conducerii, a antrenorului Ovidiu Burcă și a jucătorilor. „Câinii” de la echipă și din club speră să redreseze situația în returul sezonului regulat, începând de duminică, de la ora 16:00, de la meciul cu Universitatea Craiova în deplasare.

Dan Nistor și-a făcut planurile pentru viitor: „Mi-am înaintat actele deja”
U CLUJ
Dan Nistor și-a făcut planurile pentru viitor: „Mi-am înaintat actele deja”

Dinamo, ajutată de Mircea Lucescu 

Ca să-i mai liniștească pe fanii care și-au pierdut răbdarea cu cei din echipă și de la club, conducerea "câinilor" a anunțat că este interesată de a-și asigura serviciile legendarului Mircea Lucescu, 78 de ani. Care tocmai a plecat la finele săptămânii trecute de la Dinamo Kiev, fiind un om de fotbal căutat atât de echipe din România, cât și din Turcia.

Dinamo București se înscrie pe lista pretendentelor care-și doresc o colaborare cu Il Luce, printre altele, va avea de "luptat" și cu CS Dinamo. 

Andrei Nicolescu, acționar majoritar și administrator special, a vorbit despre existența unor discuții cu Lucescu în vederea unei reveniri în "haită". Il Luce a intermediat în martie 2021 un amical de gală la Kiev, între cele două Dinamo, în care s-au strâns bani, în jur de 300.000 de euro, pentru obținerea licenței sportive la acea dată.

Ultima oară, în vara 2023, cu acordul lui Lucescu, a fost un amical între cele două echipe, în Austria, 4-1 pentru echipa ucraineană, în care reputatul om de fotbal le-a ținut chiar prelegeri, la firul ierbii, lui Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu.

Andrei Nicolescu despre discuțiile cu Mircea Lucescu: „Evident că n-am avea nimic împotrivă să și investească”

„Sunt unul dintre pionii principali ai discuţiilor. De aia v-am spus când mă întreabaţi de vreo veste bună şi vă refereaţi la un mare om de fotbal pe care toată lumea îl ofertează acum.

Sunt discuţii şi uşor-uşor o să găsim un numitor comun. Dar până nu vom găsi ceva concret să venim în faţa dumneavoastră… eu sunt prea mic să vorbesc despre domnul Mircea Lucescu. Noi ne facem temele şi dacă va fi ceva de anunţat, o vom face cu mare bucurie. Nu pot eu să discut asemenea lucruri.

Nu sunt doar eu care discută sau decide, dar nu pot să dau detalii. Evident că n-am avea nimic împotrivă ca domnul Lucescu să şi investească. Deocamdată suntem în stadii incipiente.

Nu îmi permit să vorbesc despre o legendă ca Mircea Lucescu. Cum aş putea să spun că îmi dau acceptul sau nu ca el să vină", a spus Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

Mircea Lucescu, în vară, pentru GSP: „Dinamo are nevoie de stadion”

Totul la Dinamo va depinde de suporteri. Cu fanii, jucătorii au mai multă încredere în ei, acum s-a văzut că nu au fost suporteri. Doar cu rezultatele pot veni și jucători mai buni, trebuie să investească. Dar a fost un meci de antrenament. Nu e vorba de emoții când joc cu Dinamo. Dinamo rămâne o echipă de suflet. Echipele importante din România au fost preluate de oameni cu posibiliăți. 

Mă refer la CFR Cluj, la Rapid, la FCSB e Gigi Becali. Sper că și la Dinamo se va întâmpla ceva. Eu sper ca Dinamo să treacă peste această perioadă, până se construiește stadionul. Infrastructura ajută foarte mult echipa să facă rezultate. Dinamo are nevoie de stadion. Atunci vor fi alte posibilități
- Mircea Lucescu, pentru GSP, în vara lui 2023

VIDEO. Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev: „Totul are un sfârșit”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo, 59 de schimbări degeaba » Surpriză: cine are cele mai puternice bănci din Superliga
SCHIMBĂRI
Dinamo, 59 de schimbări degeaba » Surpriză: cine are cele mai puternice bănci din Superliga
Giani Kiriță desființează transferul lui Dinamo: „Lemn mi se pare! Nu are nici măcar fizic de bodyguard”
DINAMO
Giani Kiriță desființează transferul lui Dinamo: „Lemn mi se pare! Nu are nici măcar fizic de bodyguard”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (30)
fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  10 Noiembrie 2023, 12:45
Postat de atthur pe 10 Noiembrie 2023, 10:39

Nu,că asta-i chiar culmea!!! Urmărești să te faci de râs pe toate articolele, prost steluțar...!!!...???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  10 Noiembrie 2023, 10:39
Postat de fan_nordjylland pe 09 Noiembrie 2023, 20:42

***

Nu,că asta-i chiar culmea!!! Urmărești să te faci de râs pe toate articolele, prost steluțar...!!!...???

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  09 Noiembrie 2023, 20:44
Postat de _iosif_ pe 08 Noiembrie 2023, 13:25

De carton e echipa Mimao bă Tibi =)))))))))))

ai reparat canapeaua la razvan si dani ??

Vezi toate comentariile (30)
Comentează