FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste bună pentru dinamoviști » Un jucător important și-a prelungit contractul: ”A acceptat”

Palici este iubit de către suporteri, colegii îl apreciază drept un model, iar șefilor le place imaginea promovată de croat
Palici este iubit de către suporteri, colegii îl apreciază drept un model, iar șefilor le place imaginea promovată de croat

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 00:00

Palici dă de înțeles că va semna până la finele lui 2016 prelungirea contractului scadent în vară. Ando i-a luat-o înainte și spune că Antun a acceptat propunerile clubului.

"În pauza competițională, veți afla decizia mea finală. Sunt foarte flexibil la discuțiile cu șefii clubului, întotdeauna am declarat că mă simt bine la Dinamo".

Afirmația îi aparține lui Antun Palici, unul dintre cei mai respectați străini din istoria "câinilor". Mijlocașului de 28 de ani îi expiră acordul cu Dinamo vara viitoare, însă este tentat să-și pună semnătura pe un nou angajament cu roș-albii.

N-a apărut până acum nimic mai tentant din Europa, fiindcă n-ar mai vrea să plece peste mări și țări - a jucat 6 luni în Thailanda -, iar Dinamo îi oferă cel mai mare salariu de la echipă. Adică 10.000 de euro, atât cât câștigă în prezent slovacul Adam Nemec.

Ar însemna dublarea remunerației lunare. La salariul de bază se adaugă diverse bonusuri, care, cu câștigarea trofeelor, i-ar putea dubla, cel puțin, câștigurile.

Laude

Ioan Andone a deconspirat ieri câteva detalii ale viitoarei înțelegeri: "Palici a avut o discuţie cu cei din conducere acum 2-3 săptămîni şi am înţeles că a acceptat salariul propus. Şi-a manifestat dorinţa de a rămâne la Dinamo, să continue parcursul ăsta, pentru că vrea să evolueze și în cupele europene. Ne lipseşte mult, acum, cu această accidentare, pentru că are calitate tehnică deosebită şi dacă el joacă bine, joacă şi echipa. E un băiat extrem de inteligent. Sper că vrea să rămână cu noi, să nu apară ceva nedorit".

"Jos pălăria pentru el!"

Harlem Gnohere se pregătește de despărțirea de Dinamo, căutându-se o soluție avantajoasă în străinătate, însă Andone are cuvinte de apreciere la adresa atacatului: "Avem nevoie în continuare de Gnohere. Depinde de el dacă vrea să continue, nu de noi. Dacă îşi vede de treabă şi se pregăteşte ca pînă acum, îl putem folosi până în vară, iar apoi pleacă gratis şi asta e. Până la urmă, eu mă aştept să-şi facă treaba bine, să înscrie goluri, pentru că avem nevoie de aportul său. Totul e să vrea să rămână şi să joace bine. Acum, jos pălăria cum se pregătește. De două săptămâni e schimbat mult în bine".

9pase decisive a reușit Palici pentru Dinamo în acest sezon, în 17 meciuri. Are și două goluri marcate

Top 5 salarii lunare la Dinamo

  Jucător Sumă (€)
1. Nemec 10.000
2. Nistor 7.500
3. D. Rotariu 6.000
4. Gnohere 6.000
5. Palici 5.500

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
fangigi
fangigi  •  04 Decembrie 2016, 15:54
Postat de John Milne pe 04 Decembrie 2016, 12:00

5.500.00......hahahahaha hahahahaha hahahahaha........

Rade ciob de oala sparta! Adi Hopa, cel mai ciumeg fcsbist avea 5500 si acum i-a facut si lui 8.000, iar din vara pleaca gratis unde va vedea cu ochii!

fangigi
fangigi  •  04 Decembrie 2016, 15:05
Postat de adyy25 pe 04 Decembrie 2016, 12:28

ba ce salarii au astia. si se mai mira ca nu vin jucatorii la ei si ca nu trasfera si ei pe sume mari. pai asa salarii, investitii, asa vanzari si echipa. de locul 6.....important e sa prinda playoff-ul ca saracaii de la astra abia mai viseaza la asa ceva... n-ai cu cine....

Cu salarii dintr-astea hilare vad ca le-o trag celor de la Mogosoaia peste tot pe unde-i prind! Ia zi, nu te ia cu racori cand te gandesti ca pe 22 s-ar putea sa va arda rau si in cupa?;)

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Decembrie 2016, 13:09
Postat de adyy25 pe 04 Decembrie 2016, 12:28

ba ce salarii au astia. si se mai mira ca nu vin jucatorii la ei si ca nu trasfera si ei pe sume mari. pai asa salarii, investitii, asa vanzari si echipa. de locul 6.....important e sa prinda playoff-ul ca saracaii de la astra abia mai viseaza la asa ceva... n-ai cu cine....

Nu te mai mira asa că la voi sunt doar 4 jucători care au salariul peste 10 ooo , unul are 12000 si unul 13 000 care au venit ultimii iar doi au 15 000, plafonul maxim !!! Restul sunt cam la fel , asa că nu mai poza în ...... !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează