FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI DE TELEVIZARE

Veste bună pentru microbiştii din România! Şanse mari ca toată lumea să vadă meciuri din Liga1 » Anunţ de ultimă oră

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 13:21

Televiziunea Română negociază cu reprezentanţii Look TV, post care difuzează meciurile din Liga 1, pentru a transmite, din retur, măcar un meci în fiecare etapă, a anunţat Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR, în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Acesta a răspuns unei întrebări adresate de membrii CNA şi a recunoscut că "sînt nişte discuţii" în privinţa mecurilor de Liga 1.

"Pentru campionatul naţional de fotbal sîntem în discuţii cu cei de la Look TV. Am încercat să facem un barter, să le oferim servicii (de difuzare, n.r.), pentru că ei au nevoie de servicii şi să ne permită să difuzăm măcar un meci. Din păcate operatorul pay TV (UPC, n.r.) cu care lucrează a refuzat (...)

Cei de la Look TV sînt deschişi la discuţii şi sperăm ca măcar din retur (din primăvară, n.r.) să oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele", a spus Cristian Zgabercea conform Mediafax.

El a mai adăugat că, în prezent, TVR "a reuşit să ia tot ce înseamnă meciuri de calificare ale echipei României" şi încercă să ia şi drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale de Rugby şi alte competiţii la care "este drapelul României prezent pe unul dintre catarge".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (72)
viorel2014
viorel2014  •  06 Octombrie 2014, 15:26

Am citit ca o sa dea si Digi meciuri din liga a5a de la noi. Pentru astia care erau interesati de meciurile echipelor romanesti :)))) ://www.stiridesport.ro/sporturi/fotbal/supercompetitie-in-direct-la-digi-duma.html

viorel2014
viorel2014  •  03 Octombrie 2014, 12:33
Postat de hap.ciu pe 30 Septembrie 2014, 18:59

Daca aveau 2-3 neuroni implementau pana acum `cost per view`.Vrei sa vezi un anumit meci?SMS la un nr de telefon,obtineai un cod si te uitai la meci!Pam-pam!

Nu e cam la fel si pachetul ala separat cu liga1 la Upc si Rtc? Cam tot ppv, doar ca il ai pentru intreaga luna, nu platesti la fiecare meci. Si e mai ieftin daca ai achita per unitate. Am vazut ca asa poti face pe platforma online Seenow unde e 3 Eur + Tva pentru un meci. Pai ce sunt nebun?:)))

endlessboy
endlessboy  •  03 Octombrie 2014, 12:29
Postat de steaua1986forever pe 01 Octombrie 2014, 00:53

Felicitari, o sa fie data pe tvr, optiunea a 8-a din liga 1. Adica, sa presupunem ca etapa asta ar incepe sa "retransmita" tvr ceva...ar fi senzationalul meci Ceahlaul- Botosani. Vizionare placuta. Nu va imaginati ca o sa fie un meci interesant retransmis la tvr. E aproape imposibil.....nici macar cand una din Steaua, dinamo, rapid, etc. o sa joace cu o echipa de mana a doua....tot nu o sa fie transmisa la tvr. Raman "super derby-uri" de tip Chiajna-Iasi, CSU-Gaz metan, Brasov-Botosani, etc.

Pai si free si derby-uri vrei tu? Pana la urma, e doar un zvon si asta cu Tvr-ul. Daca vrei sa vezi adevaratele meciuri, si in HD si exact cum trebuie, iti activezi optiunea extra-fotbal la Upc si te doare la basca :)

Vezi toate comentariile (72)
Comentează