FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Veste bună pentru "stegari" » Enceanu pînă în 2018 la FC Braşov

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 25 mai 2013 10:00

Tînărul mijlocaş al lui FC Braşov, Rareş Enceanu, a semnat un contract pe 5 sezoane cu gruparea de sub Tîmpa.

În vîrstă de 18 ani, jucătorul termina junioratul în această vară, moment în care, dacă se achita clauza de formare, el ar fi  putut semna cu orice echipă. Braşovul avea însă prima opţiune, iar mijlocaşul a acceptat prelungirea înţelegerii, urmînd a evolua pentru galben-negri pînă în 2018: "Eu sînt bucuros că am semnat prelungirea contractului cu echipa la care mi-am dorit de mic să joc. Sînt conştient că greul abia de acum începe pentru mine. Marea mea dorinţă este să mă impun ca om de bază aici, nu mă gîndesc la altceva acum" a declarat Enceanu, care în meciul cu Gloria Bistriţa a marcat primele sale două goluri în Liga I.

"Enceanu este un tînăr foarte talentat în care clubul nostru işi pune mari speranţe şi cred că dacă va dubla talentul cu muncă va ajunge unul dintre fotbaliştii importanţi ai campionatului", a declarat directorul general al stegarilor, Constantin Zotta.

FC-Braşov - Rapid (1-0) din returul campionatului 2011-2012 este meciul în care, la doar 17 ani, Enceanu a debutat în Liga I, pe atunci antrenor al stegarilor fiind Marius Şumudică. De atunci, mijlocaşul a adunat 7 prezenţe în tricoul galben-negru, 3 dintre ele ca titular, în partida cu Gloria el reuşind să înscrie şi primele două goluri.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  10 Iunie 2013, 23:14

Foarte bine ca se promoveaza tinere talente autohtone.Fotbalul romanesc are nevoie de asa ceva nu de portughezi batrani de mana a doua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close