FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste excelentă pentru Dică! Cel mai bun jucător este refăcut și e gata de meciul cu Viitorul! Cum arată echipa probabilă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 11:03

Nicolae Dică îl va avea la dispoziţie pe atacantul său pentru meciul cu Viitorul, programat sâmbătă seara, la Ovidiu.

Alibec a acuzat probleme medicale la genunchi în prima repriză a meciului cu Botoşani, disputat în urmă cu 10 zile, iar la pauză a şi fost schimbat.

Testele medicale pe care Denis le-a efectuat n-au arătat că a suferit ceva important, fiind vorba doar despre dureri provocate de o afecţiune mai veche la genunchiul respectiv.

Alibec se va antrena normal în această săptămână şi va fi titular cu Viitorul. Denis are 5 meciuri în actualul sezon de Liga 1, dar încă n-a marcat.

Echipa probabilă cu Viitorul:

Niță - R. Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Coman - Alibec 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Septembrie 2017, 20:08

Lui daum i s-a reprosat ca nu l-a convocat pe Alibec .Acuma spuneti ca afost accidentat. Si atunci? Sau lui Daum i se poate reprosa orice. Mai ales ca nu e roman.

sexilian
sexilian  •  05 Septembrie 2017, 12:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileschi
vasileschi  •  05 Septembrie 2017, 11:40

Mai lasatil pe Alibec sa dormiteze ceia ce face de la inceputul caMPIONATULUI MAI PUTIN MECIUL CU sPORTING , mai uitativa si la Benzar sau nedelcu acestia sunt jucatori nu supraponderalul alibec jucator de 15-20 minute !!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează