FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste excelentă pentru Dinamo » Jucătorul care poate rezolva marea problemă a lui Bratu anunță că e gata să joace pentru "câini"!

FOTO: facebook.com/marco.ehmann1
FOTO: facebook.com/marco.ehmann1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 10:37

Dinamo are probleme mari în defensivă în acest sezon, echipa lui Florin Bratu încasând 7 goluri în 3 etape, cele mai multe din Liga 1. 

Antrenorul Florin Bratu primește însă și o veste bună. Fundașul Marco Ehmann, adus în martie, anunță că de zilele viitoare va putea juca pentru echipa alb-roșie pentru că a împlinit 18 ani pe 3 august și nu mai sunt probleme cu documentele sale.

"Nu am fost niciodată mai fericit că a fost ziua mea. Au fost ceva probleme cu actele, dar se rezolvă. A trebuit să aștept să împlinesc 18 ani. Cred că de săptămâna viitoare voi putea juca pentru Dinamo.

Sunt foarte bucuros că sunt aici. E un club mare, de tradiție. Sunt mândru că fac parte din echipă. Îmi plac fanii lui Dinamo. Am fost pe stadion la fiecare meci de acasă", a declarat Marco Ehmann.

"Când eram mic îmi plăcea Sergio Ramos. Jucăm pe aceeași poziție și sper să ajung măcar la puțin din nivelul lui"
Marco Ehmann, fundaș Dinamo

Marco Ehmann a fost școlit în Germania la Borussia Dortmund și Karlsruhe, iar "Mitraliera" l-a avut sub comanda sa la reprezentativa Under 18 a României. Ehmann a fost integralist în meciul amical România u19 - Israel u19 2-1, disputat marți.

Citește și: "Câinii" lui Bratu scriu istorie. Negativă! Din 1965 nu s-a mai întâmplat asta la Dinamo :O

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  08 August 2018, 16:12

In sfarsit o veste buna ! Ehmann joaca fundas central sau stanga, sau am avut impresia ca sa scris ca poate juca si mijlocas defensiv ! Adik exact cele trei posturi pe care avem mari probleme ! Suna bine prezentarea sa, e si tanar si pare ambitios si increzator, sigur nu are cum sa fie sub katsikas sau popovici, nu are cum ! Astept ca bratu sa schimbe toata apararea, chiar din mers ! Are cu cine,chiar are ! Belgianul ala fundas dreapta, dima, ciobotariu grigore, , ehmann ..centrali sau stanga ,in cazul ultimilor doi. Oricare dintre ei poate fi un plus...nu au cum sa fie mai slabi decat cei care au jucat....pai la orice atac advers este haos degringolada.ceva incredibil ! Si bratu ma pune pe ganduri !

titiduru22
titiduru22  •  08 August 2018, 14:51
Postat de minell73 pe 08 August 2018, 13:05

Cumetre azi ai mancat si tu ceva? Numai de arogante iti arde. Arogantele se fac si ele cu burta plina,nu asa. Dupa cum iti bese mintea,cred ca esti regretatul jack_the_moloz_stripper de pe site. Acelasi stil interpretativ,aceleasi arogante ieftine la adresa celorlalti,intr-un cuvant:acelasi prost.

E prost ,intelege-l .

calinescu_
calinescu_  •  08 August 2018, 14:27

EU CRED CA IN PRIMUL RAND DANCIU SI DAVID TREBUIE SA PLECE ...!!!!! APOI BRATU PENTRU CA DEJABA ARE DETERMINARE DACA NU ARE MINTE ...!!!!! CUM NAIBA SA-TI TREACA PRIN GAND SA-L ADUCI TITULAR LA DINAMO PE POPOVICI ?????? AM SCRIS CA DACA JOACA LA MEDIAS CU POPOVICI SI FARA INCHIZATOR O SA PRIMIM O LECTIE ...!!!! AM DAT SI SOLUTIILE : IN CAZ CA NU POATE GOMELT , SE JOACA CU DUDEA , RICARDO GRIGORE SAU DIMA ....!!!! DAR CE SA-I CERI LUI BRATU CAND EL N-ARE O FILOZOFIE CLARA DE JOC ...!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează