FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste îngrijorătoare pentru Dică, cu o zi înainte de primul meci oficial din 2018: "Nu e pregătit" + șanse mici ca un alt om important să joace cu Gaz Metan

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 09:36

Nicolae Dică, tehnicianul FCSB-ului, recunoaște că a avut o discuție cu "Dodel" și i-a spus acestuia că va juca atunci când va fi sută la sută din punct de vedere fizic. Totodată, antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit că Planici are șanse mici să joace sâmbătă cu Gaz Metan. 

După aproape o lună de antrenamente, steliștii revin în țară pentru reluarea sezonului competițional. Nicolae Dică a vorbit joi despre ultima perioadă și despre ce așteptări are de la jucătorii săi.

"Am discutat cu Cristi Tănase, își dorește să joace, se antrenează foarte bine. O să intre când o să fie apt sută la sută. Acum nu e pregătit din punct de vedere fizic. Va avea timp să joace pentru că vom avea foarte multe meciuri.

Andrei Vlad este un portar de viitor, are niște calități, trebuie să muncească foarte mult ca să ajungă să fie vândut pe o sumă mare. Trebuie să aibă evoluții bune, să joace, să facă meciuri foarte bune la Steaua, să muncească foarte mult.

Găman s-a adaptat foarte bine pentru că este un jucător cu experiență. Singura problemă la el este că a venit mai târziu și are un singur cantonament. Ușor, ușor va intra și el în ritm și va ajunge la nivelul celorlalți.

Planici are o problemă medicală, s-a antrenat separat. Să vedem dacă va intra normal de sâmbătă. Bălașa probabil într-o săptămână va reveni și el, pentru că avem nevoie de un jucător de echipa națională.

Teixeira ne impresionează și nu trebuie să ne uităm în buletinul lui, fiindcă nu arată că are 37 de ani. Va putea să joace cel puțin 2 ani de-acum încolo, dacă va continua să se antreneze la fel și să fie profesionist

"Man este un jucător în creștere, care poate face față într-un campionat puternic din Europa. A făcut diferența atunci când l-am folosit și cu siguranță va ajunge și la echipa națională", a declarat Dică. 

"Cred că, în afară de CFR, și Craiova e o echipă puternică în acest moment. Avem șansa să câștigăm campionatul, ne vom lupta să câștigăm titlul. Vom vedea dacă la sfârșit vom reuși asta" Nicolae Dică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează