FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Veste proastă: fără Gnohere e infernal! » Cât poate lipsi atacantul și ce a făcut FCSB fără el pe teren

Articol de , - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 09:00

În 2018, FCSB a disputat 7 meciuri fără francez şi în mai mult de jumătate dintre ele n-a câştigat, iar Harlem va afla astăzi dacă va fi suspendat două sau trei meciuri.

FCSB a plătit scump derby-ul cu Dinamo. N-a pierdut doar cele două puncte, ci şi jucători importanţi pentru etapa viitoare. Benzar şi Planici au încasat al 4-lea cartonaş galben al sezonului şi vor fi suspendaţi în deplasarea de la Iaşi. În plus, Gnohere a fost eliminat şi va absenta cel puţin două meciuri.

Astăzi, Comisia de Disciplină a FRF va judeca speţa lui şi, conform raportului făcut de arbitrul Istvan Kovacs, la justificarea cartonaşului roşu s-a explicat "comportament violent". Automat, ar însemna o suspendare de 3 jocuri. Ar lipsi la Iaşi, acasă cu Gaz Metan şi în deplasarea de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi.

Situaţia va fi extrem de greu de gestionat şi pentru că pe parcursul anului 2018, atunci când Harlem a lipsit, din diverse motive, echipa a suferit teribil. A disputat fără el 7 meciuri, 3 în prima jumătate a anului şi alte 4 în actualul sezon. Mai mult de jumătate dintre ele s-au terminat fără succes pentru roş-albaştri. Ultimul exemplu e meciul de Cupă, de la Călăraşi, de acum două săptămâni, când FCSB a fost dominată şi eliminată de Dunărea, scor 2-1, într-un meci în care Gnohere a fost menajat.

gnohere

19 meciuri a jucat Gnohere pentru FCSB în actualul sezon, în toate competiţiile, şi a marcat 14 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
lapusneanul
lapusneanul  •  14 Noiembrie 2018, 11:23
Postat de alexbibirica1 pe 14 Noiembrie 2018, 10:03

Alexandru Stan (poate juca fundas dreapta) in locul lui Benzar si Morais in locul lui Alexandru Stan (fundas stanga) , Mihai Balasa probabil ca-l va inlocui pe Planic.

conteaza ce jucator :) trimite bricheta..:)

minell73
minell73  •  14 Noiembrie 2018, 10:46

Adevarul este ca fara grasul asta,fcsb nu prea o baga-n poarta.

burgman
burgman  •  14 Noiembrie 2018, 10:26

Vasi ar fi cel mai bun. L-ati intrebat si pe Vasi?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează