FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste-şoc :O Cristi Borcea nu mai este acţionar la Dinamo! Care e motivul pentru care a renunţat

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 iulie 2012 01:17

Zvonurile din ultima perioadă s-au adeverit aseară. Cristi Borcea nu mai are nici o funcţie de conducere la Dinamo! Preşedintele executiv al "cîinilor" a renunţat la acţiunile lui, urmînd să aibă doar funcţie onorifică la club.

Acţiunile sale vor fi cumpărate de Nicolae Badea şi de Dragoş Săvulescu, iar totul va fi făcut public de Cristi Borcea într-o conferinţă de presă săptămîna viitoare. Surse autorizate din cadrul clubului susţin că Borcea va primi, în mai multe tranşe, aproximativ 7 milioane de euro, banii pe care i-a investit la club!

Naşul său, patronul Stelei Gigi Becali, a confirmat informaţia la Fanatik Show, pe Digisport: "Mi-a zis că-i e greu să plece, dar nici doctorii nu i-au mai permis, nu mai are voie să aibă emoţii şi să fie stresat. Mi-a zis că nu mai poate suporta să vadă că la Dinamo nu se bagă bani. Să ia jucători gratis...

El a luat o societate de 27 de milioane de euro acum, are bani. Şi-a dat seama că Porumboiu e puternic, la fel eu, cei de la CFR, Rapidul... Dinamo a luat numai jucători liberi. Cred că asta l-a deranjat.

Va fi preşedinte onorific acolo, pe toată viaţa. Dar e o pierdere mare pentru Dinamo. Mie îmi convine, normal. Am un respect pentru Nicolae Badea, chiar dacă m-am judecat cu el, e cuminte, liniştit, impune respect. De-asta nu vreau să comentez mai multe lucruri.

Acţiunile le-au luat jumate-jumate Badea şi Săvulescu la un preţ modic, nici 2 milioane de euro n-au dat".

Conferinţa de presă în  care va avea loc anunţul oficial cu privire la retragerea lui Cristi Borcea va fi luni după-amiază.

10 trofee în 12 ani a luat Dinamo cu Borcea acţionar

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (272)
duta_dd
duta_dd  •  22 Iulie 2012, 14:17

10 trofee în 12 ani a luat Dinamo cu Borcea acţionar.....CU BORCEA???? DAR CE A FOST SINGURUL ACTIONAR???!!! HA!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  21 Iulie 2012, 23:44

tot ce spune fekali trebuie inversat:daca zice ca ar mai fi vrut sa stea,inseamna ca voia sa plece de mult,daca zice ca se intelege cu badea,inseamna ca nimeni nu l-a mai vrut pe porcea datorita rudeniei cu fekalul "rival".daca zice ca a luat 2 mil inseamna cel putin 10.si mai sunt!!

wackorine
wackorine  •  21 Iulie 2012, 23:28

'good bye my love good bye' .. sper sa mai urmeze plecarile lui gigi,mitica,sandu,mititelu,copos,porumboiu .. exil in desert!

Vezi toate comentariile (272)
Comentează