FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Vestea pe care o aşteaptă patronul Rapidului de cînd a preluat echipa » Pe 7 noiembrie se decide totul

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 16:39

Tribunalul Bucureşti va judeca la data de 7 noiembrie cererea de înlocuire a administratorului judiciar al FC Rapid, Cristina Andronache, depusă de acţionarul majoritar Valerii Moraru, a anunţat, la finalul termenului de vineri, preşedinta completului de judecată în dosarul de insolvenţă al clubului.
Andronache a declarat, la finalul termenului de vineri, de la Tribunalul Bucureşti, că activitatea ei este apreciată de fotbaliştii rapidişti şi de alte persoane din cadrul clubului, în ciuda faptului că nu mai este "dorită" de cei de la "birouri'.

"Procedura merge mai departe, cel puţin pînă în 7 noiembrie, cînd se va judeca cererea de înlocuire a mea din funcţia de administrator judiciar. Dinspre birouri e adevărat că nu mai sînt dorită, însă semnalele pe care le am din partea multor oameni, inclusiv din partea jucătorilor, şi a altor persoane aflate în cadrul societăţii, mă motivează să merg mai departe. Încerc să duc totul pînă la capăt.

Dacă instanţa va decide că nu mi-am făcut treaba e simplu, se va întîmpla lucrul acesta, dar de plecat eu voi pleca doar cînd va spune judecătorul, chiar dacă vor fi opinii şi ale unei părţi dezinformate că ar trebui să plec din alte motive. Aici nu există demisie, va fi o hotărîre a judecătorului în sensul acesta", a afirmat Andronache.

Valerii Moraru se află în conflict cu administratorul judiciar Cristina Andronache de aproximativ o lună, după ce aceasta a dezvăluit faptul că omul de afaceri nu a investit niciun ban în club de la preluarea pachetului majoritar de acţiuni.

Sursă: Mediafax

Playtech: Smiley, gafă INTIMĂ pe internet. A făcut-o de râs pe Gina Pistol, fără să-și dea seama


Comentarii (12)
supereduardo10
supereduardo10  •  27 Septembrie 2014, 00:48
Postat de ares123 pe 26 Septembrie 2014, 18:18

Putini rapidisti mai comenteaza articolele despre rapid, mai multi sunt pe paginile Stelei. Ce se intampla...s-au imputinat...sau nu ii mai intereseaza soarta echipei:

behai ca hoaya prroasta la protzap, FCParnaia e in forfota mare nu cred ca trebuie sa pierzi timpul cu astfel de afirmatii pentru ca scazi productia d e cacare.ze si e pacat n-ai ce manca la iarna

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Septembrie 2014, 00:23

ontopic : ori la bal, ori la spital...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Septembrie 2014, 23:50

oops... inca o victima inchipuita ?? credeam ca numai voiculescu si aia de la hantene au manya asta..))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează