FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vestea pe care o aşteptau toţi steliştii » Valeriu Argăseală a anunţat cînd s-ar putea recupera sigla!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 20:30

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a făcut un anunţ oficial în cazul problemei cu marca. Preşedintele campioanei crede că în luna mai s-ar putea rezolva totul şi anunţă că MApN nu îşi va face echipă. 

"Este un moment greu, creat de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Vrem să rezolvăm această problemă cu cei de la MApN. Nu putem face însă nici o presiune pentru că trebuie respectată legea.

Altă soluţie pentru noi nu există. Trebuie să aşteptăm şi să facem tot ce putem să readucem marca.

Am avut discuţii cu liderii galeriilor, ei au participat la negocierile dintre noi şi MApN. Decizia lor asta este, să nu vină la stadion cît timp nu avem marca «Steaua».

Vom mai avea discuţii cu ei, încercăm să îi convingem să revină asupra deciziei. Vrem să vedem cîţi suporteri vor fi pe Arena Naţională la meciul cu Petrolul.

Din discuţiile pe care le-am purtat, în luna mai am putea recupera emblema. Atunci se va lua o decizie oficială în cazul Clubului Sportiv al Armatei. MApN nu îşi va face echipă în nici un caz, asta chiar domnul Duşa a spus-o", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (158)
travka
travka  •  26 Martie 2015, 11:03
Postat de cainelup pe 26 Martie 2015, 10:19

Din cand in cand apare un nou articol despre ce mai crede Argaseala despre lumea asta.

pai daca are aproape deja 200 de comentarii acest articol care oricum a mai fost scris de 20 de ori in ultimele 2 saptamani pe gazeta cancan sparta, la articolele despre Rapid corbii negri sau Dinamo maidanezii foame se aduna 15-20 de comentarii, pe cand doar daca zici cuvantul Steaua in titlu s-au facut 100, astia sunt platiti din traficul pe site, din reclamele astea obsesive si uneori enervante care te agreseaza de cand intri si pana iesi, deci e normal sa se foloseasca de Steaua pt a face trafic nu? daca scrii de alte echipe nu intereseaza pe NIMENI

hanmocar
hanmocar  •  26 Martie 2015, 10:51

STEAUA E NUMAI UNA, NE MINDRIM CU EA IN TOATA LUMEA ... ! STEAUA ESTE SI VA FI UN CLUB DE FOTBAL PRIVAT, NIMENI NU ESTE OBLIGAT SA-L SUSTINA !

digei
digei  •  26 Martie 2015, 10:50
Postat de kilimanjaro pe 26 Martie 2015, 07:08

Ar fi cea mai mare rusine si blasfemie adusa sportului ca anonima fcsb pipera sa primeasca sigla celebrei Steaua Bucuresti. fcsb daca vrea glorie, onoare si fani, sa si-i castige singura prin rezultate, nu sa cerseasca si sa cumepere sigle si sa imprumute fani si suporteri. Dar asta nu se va intampla niciodata caci fcsb e o gloata de cocalari condusi de un infractor semianalfabet :))))))))))

Oricum Armata a spus ca va face licitatie si va vinde emblema si culorile.Le vreti voi astia de la Dinamo sau Rapid ? Ar fi mai corect asa ? Ia spune cine are cea mai mare,cel care le va cumpara sau Armata care le va pune in vanzare ???

Vezi toate comentariile (158)
Comentează