FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Veşti bune pentru braşoveni » Au primit 3 salarii restante!

foto: Bogdan Bălaş
foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat vineri, 24 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 ianuarie 2014 21:30

FC Braşov a disputat astăzi primul amical sub comanda lui Cornel Ţălnar şi echipa a cîştigat fără probleme în faţa celor de la FC Rîşnov, scor 5-0.

Tot astăzi, jucătorii braşoveni au primit şi o veste excelentă din partea şefilor. Fotbaliştii au primit 3 salarii restante după ce la club a intrat a doua rată pentru drepturile TV de la Liga Profesionistă de Fotbal.

"Stegarii" erau campioni la restanţe, avînd 5 luni restante.

Banii au fost primiţi chiar după victoria cu Rîşnov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dash.berlin
dash.berlin  •  02 Februarie 2014, 00:30

ohoooo....inseamna ca dau bairam :D

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  25 Ianuarie 2014, 02:54

Brasovul, echipa de mijlocul clasamentului in general, este intr-o situatie mult prea critica. Semn ca investitiile (in special la conducere, ma refer) au fost submediocre, iar daca nu se schimba ceva RAPID, in prima parte a returului, acestei echipe ii va fi aproape imposibil sa mai ramana in liga 1.

caminero
caminero  •  25 Ianuarie 2014, 01:11

Pă să joace și cu Cristianu, sau cu Codlea, cu Zărneștiul, poate cu Branul, dacă își fac ăia echipă din paznicii de la castel și proprietarii de pensiuni, și mai sînt niște sate simpatice prin zonă, într-un cadru natural deosebit - Măgura, Peștera ... hai să se poate!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează