FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Vești bune pentru Dinamo » Cum arată gazonul pe „Arcul de Triumf” înainte de meciurile „câinilor”

Articol de , - Publicat marti, 05 decembrie 2023 20:08 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 20:48

Gazonul de pe „Arcul de Triumf” se prezintă în condiții bune înainte de ultimele meciuri ale lui Dinamo pe acest stadion în 2023. În ultima perioadă s-a lucrat intens la refacerea terenului, care ajunsese într-o stare groaznică.

Dinamo mai are 3 meciuri de jucat pe teren propriu în 2023, cu Oțelul în Cupa României și U Cluj și FC Voluntari în campionat. Toate vor avea loc pe „Arcul de Triumf”, după ce precedenta partidă acasă a „câinilor”, 0-1 cu FCSB, a fost găzduită de Arena Națională.

FOTO. Gazonul de pe „Arcul de Triumf”, în condiții optime înainte de meciurile lui Dinamo

„Pentru a fi pregătit de evenimentele sportive ale lunii decembrie, gazonul de pe stadionul din Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf, este îngrijit chiar și noaptea”, a fost mesajul publicat de administratorii Complexului „Arcul de Triumf” pe Facebook, zilele trecute când lucrările erau în toi.

Reporterul GSP a fost prezent pe „Arcul de Triumf” și a inspectat „noul” gazon de pe stadionul care va redevine casa lui Dinamo. Acesta arată bine, pregătit de ultimele partide din acest an. 

Pentru ca suprafața de joc să fie la parametri optimi, aceasta a fost întreținută chiar și pe timp de noapte. Anumite zone ale gazonului au fost tratate cu ajutorul unor instalații mobile de iluminat. Acestea asigură spectrul ideal de lumină necesar pentru întreținerea ierbii atunci când lumina naturală este limitată.

Rămâne de văzut cât de bine va rezista gazonul, având în vedere că sunt meciuri constant pe el. România - Croația la fotbal feminin (5 decembrie), Dinamo - Oțelul (7 decembrie) și Dinamo - U Cluj (11 decembrie).

+4 FOTO

Citește și:

Adrian Porumboiu, verdict după ce dinamoviștii s-au plâns de arbitraj: „Trebuie să mai sufere vreo 500 de ani la câte au făcut”
SEPSI - DINAMO 2-1
Adrian Porumboiu, verdict după ce dinamoviștii s-au plâns de arbitraj: „Trebuie să mai sufere vreo 500 de ani la câte au făcut”
Fostul mare atacant de la Dinamo, reacție în premieră: „Ovidiu Burcă trebuia să rămână. Conducerea a greșit”
DINAMO
Fostul mare atacant de la Dinamo, reacție în premieră: „Ovidiu Burcă trebuia să rămână. Conducerea a greșit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Malko
Malko  •  06 Decembrie 2023, 14:43

Gazonul e minunat, poate joacă gazonul sigur face un rezultat mai bun????????

soimiisibiu
soimiisibiu  •  06 Decembrie 2023, 10:08

Normal ca arata bine. Nu mai e brăzdat de națională de rugby cu antrenamente zilnice. Atunci a foat o perioada cu multe antrenamente ale echipei de rugby, plus jocuri Dinamo, Fcsb, națională feminina de fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează