FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI

Vești bune pentru ieșeni după calificarea în Europa: prime frumoase și transfer de la FC Botoșani

Un sezon va evolua Roman la Iași, atacantul având opțiunea de prelungire pe încă un an dacă va da randament // FOTO: csmsiasi.ro
Un sezon va evolua Roman la Iași, atacantul având opțiunea de prelungire pe încă un an dacă va da randament // FOTO: csmsiasi.ro

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 00:00

Ieșenii vor încasa bani frumoși pentru calificarea în Europa, lotul fiind întărit cu atacantul de 30 de ani de la Botoșani.

Elevii lui Napoli au avut motive multiple pentru a trage tare în partida de pe Bega. Deși au fost conduși cu 0-2, moldovenii au reușit să întoarcă scorul și, pe lângă calificarea istorică în Europa League, alb-albaștrii au pus mâna și pe o sumă serioasă de bani.

Pentru calificare, titularii vor primic câte 10.000 de euro, plus restanțe tot de câte 10.000€, reprezentând prime de victorie neachitate încă.

Nu doar jucătorii au avut parte de surprize plăcute. Antrenorului italian i se va pune la dispoziție un înlocuitor pentru Golubovici, care va pleca la Steaua. Este vorba despre Dan Roman, 30 de ani, ultima dată la FC Botoșani.

1.800 €a fost prima de victorie a ieșenilor la Timișoara

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează