FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Vești bune pentru Miriuță: CFR Cluj bifează două supertransferuri!

Deac și Bumba pot reveni în Liga 1
Deac și Bumba pot reveni în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 00:00

Miriuță a mărturisit că echipa sa este aproape de a-i semna pe Claudiu Bumba și Ciprian Deac.

Clujenii sunt pe punctul de a bifa unele dintre cele mai importante transferuri din fotbalul românesc în această iarnă. Speculațiile s-au adeverit, iar tehnicianul grupării din Gruia a vorbit despre negocierile cu Ciprian Deac, 30 de ani, și Claudiu Bumba, 23 de ani, care sunt foarte aproape de a semna cu ardelenii.

"Dacă Cipri își rezolvă problemele cu privire la rezilierea contractului, cel mai probabil va veni la CFR. Își dorește să vină, ne-am întâlnit la Cluj în vacanță, iar cu el ne-am întări lotul foarte tare. Aș avea mare nevoie de ajutorul lui. Bumba mi-a spus și el că își dorește să joace doar la CFR în România, că vrea să lucreze cu mine. Sper ca în zilele irmătoare să se poată realiza acest transfer", a declarat Vasile Miriuță pentru cjsport.ro.

Ciprian Deac s-a transferat de la CFR Cluj în iunie 2015, în Kazahstan, la Aktobe. Din ianuarie 2016 a semnat cu Tobol Kostanay, din aceeași țară, însă mijlocașul ar vrea să revină la Cluj, unde locuiește familia sa.

Bumba a hotărât să-și rezilieze angajamentul cu israelienii de la Hapoel Tel Aviv în această iarnă și ar vrea să evolueze în Liga 1 până în vară, când va încerca o nouă experiență în străinătate.

1.700.000 €este valoarea estimată a celor doi fotbaliști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  10 Ianuarie 2017, 14:19

"supertranferuri"? Poate ca n-ar strica sa va recititi stirile dupa ce le scrieti, uneori parca vreti sa-i concurati pe cei cu perlele de la BAC.

1650189735229298
Curilianu Liviu  •  10 Ianuarie 2017, 10:46

Ziaristi astea sunt cam idioti ,cum naiba sa fie super jucatori cand ei nu joaca la niste echipe mediocre afara,si in campionate ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Ianuarie 2017, 10:08

deci, in titlul articolului suntem anuntati ca cfr BIFEAZA, iar in articol.... sunt foarte aproape sa BIFEZE....incurcate sunt caile jurnalistilor gesepisti, pe astia daca ii iei la purificat, nici ei nu stiu ce vor sa spuna...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează