FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Veşti bune pentru Reghecampf » Doi jucători accidentaţi revin la antrenamente

Rusescu şi Adi Popa se întorc sub comanda lui Reghecampf
Rusescu şi Adi Popa se întorc sub comanda lui Reghecampf

Articol de , - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 02:47

Reghecampf a primit veşti bune: îi va avea din nou la antrenamente pe Rusescu şi pe Adi Popa.

Accidentaţi în amicalul pierdut cu 2-1 în faţa celor de la Dinamo Moscova, Raul Rusescu şi Adi Popa vor fi folosiţi din nou de Reghe în ultimul meci al stagiului de pregătire din Antalya, vineri cu Jablonec (Cehia). Rusescu va intra în programul echipei azi sau cel tîrziu joi, accidentarea acestuia nefiind una atît de gravă cum se bănuia iniţial.

Reghe îl va avea la dispoziţie în ultimul meci din Turcia şi pe Adi Popa. Mijlocaşul a ieşit de pe teren în ultimul sfert de oră al meciului împotriva ruşilor de la Dinamo Moscova (1-2), din cauza unei lovituri primite la genunchiul drept.

Vestea revenirii rapide a celor doi e una excelentă pentru Reghecampf, întrucît atît Rusescu, cît şi Adi Popa vor fi cu siguranţă titulari în primul meci pe care Steaua îl va juca în Olanda cu Ajax, pe 14 februarie.

Veştile sînt mai proaste în privinţa lui Lukas Szukala (28 de ani). Operat la nas după fractura de piramidă nazală, stoperul a început deja perioada de recuperare şi, deşi speră să fie pe teren alături de colegii săi la meciul de la Amsterdam, de pe 14 februarie, şansele sale sînt foarte mici. "Lukasz este la clinică acum, iar în două zile probabil că va primi masca. El ar vrea să joace cu Ajax, dar, din păcate, există un risc mare ca el să îşi rupă din nou nasul dacă va evolua", a precizat Reghe.

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează